Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Olusia zależy na co bierzesz lutkę, nie mierzysz temperatury, więc trudno powiedzieć, czy od dobrego dnia zaczęłaś. Zazwyczaj lekarz zaleca luteinę 10 dni i albo odstawiasz przy negatywnym teście, albo bierzesz dalej przy pozytywnym. U ciebie nie wiem na co jest przypisana luteina.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Fatim ja bym sie powstrzymala od
Co do lutki, to Ia ma racje, zalezy jak tam wyglada Twoja owulacja, ja jestem na tym etapie, ze potrafie stwierdzic czy jestem juz po owu, w tym cs zaczelam brac od razu na nastepny dzien po spadku tempki.
Jezu do tej pory nie wierze, ze sie udalo!
NAJWIEKSZYM MOIM ZMARTWIENIEM OBECNIE JEST PIEPRZ*NY SUWACZEK
Nie wiem czy nastawic od OM czy od owu sobie kalendarzMatleena, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki dziekuje Wam bardzo za wszystkie mile słowa!
Nie napisze Wam teraz nic wynioslego typu 'wszystkie kiedys zajdziecie'. Wiem, ze droga do szczescia niestety nie jest uslana różami, wiec zycze Wam wytrwalosci i badzcie dzielne w staraniach!
Jejku ta beta mi nie da spac dzis heheheBrawurka84, ewa81, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Daisy lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪