Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
zaglądam tu z sentymentu:)
gratulacje dziewczyny:D DAISY NONA i reszta:D suuuper:)
ps. uzupełnijcie listę bo nie ma jej już od dobrych kilku stron więc się nie doszukałam listy listopadowej:(Daisy, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
la wrote:Olusia zależy na co bierzesz lutkę, nie mierzysz temperatury, więc trudno powiedzieć, czy od dobrego dnia zaczęłaś. Zazwyczaj lekarz zaleca luteinę 10 dni i albo odstawiasz przy negatywnym teście, albo bierzesz dalej przy pozytywnym. U ciebie nie wiem na co jest przypisana luteina.
-
Daisy wrote:Fatim ja bym sie powstrzymala od
Co do lutki, to Ia ma racje, zalezy jak tam wyglada Twoja owulacja, ja jestem na tym etapie, ze potrafie stwierdzic czy jestem juz po owu, w tym cs zaczelam brac od razu na nastepny dzien po spadku tempki.
Jezu do tej pory nie wierze, ze sie udalo!
NAJWIEKSZYM MOIM ZMARTWIENIEM OBECNIE JEST PIEPRZ*NY SUWACZEK
Nie wiem czy nastawic od OM czy od owu sobie kalendarz -
Daisy wrote:Dziewczynki dziekuje Wam bardzo za wszystkie mile słowa!
Nie napisze Wam teraz nic wynioslego typu 'wszystkie kiedys zajdziecie'. Wiem, ze droga do szczescia niestety nie jest uslana różami, wiec zycze Wam wytrwalosci i badzcie dzielne w staraniach!
Jejku ta beta mi nie da spac dzis hehehe -
nick nieaktualny
-
Heja dziewczyny, gratulacje dla tych którym się już udało i powodzenia dla testujących!
Proszę o dopisanie mnie na 26 listopada
Kurcze, czuje "presje" świąt, to byłby taki idealny moment żeby powiedzieć najbliższym, ale nie zwracajcie uwagi na moje marudzenie zawsze na Boże Narodzenie robię się sentymentalna do pożygu. No, ale przecież gdyby nie nadzieja to byśmy się nie starały, uda się nam wszystkim w końcu, może nawet będą dodatkowe "prezenty" na święta
Miłego wieczoru życzę, jakie macie plany? Ja ide sobię zrobić chococino i jakiś film może zobacze... -
U mnie jak w zegarku pojawiła się miesiączka...ale wiecie co...jestem z siebie dumna, bo pierwszy raz nie uroniłam łez:)Wiadomo jest mi przykro, ale najgorszy etap już chyba za mną...zdałam sobie sprawę, że to może potrwać trochę dłużej niż 2, czy 3 miesiące:/
vercia, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Dziewczynki dziekuje Wam bardzo za wszystkie mile słowa!
Nie napisze Wam teraz nic wynioslego typu 'wszystkie kiedys zajdziecie'. Wiem, ze droga do szczescia niestety nie jest uslana różami, wiec zycze Wam wytrwalosci i badzcie dzielne w staraniach!
Jejku ta beta mi nie da spac dzis hehehe
Dziękujemy za trzymanie kciuków za nas A Tobie rosnącej bety i spokojnej ciążyDaisy lubi tę wiadomość
-
zania1313 wrote:dziewczynki jakie dokładnie badania hormonów płciowych powinnam wykonać?? wiem, że powinnam wwykonać je w każdej fazie cyklu. najbardZiej zależy mi żżeby zobaczyć, czy nie mam zaburzonej owulacji...nie pękające pęcherzyki itp.
Jeżeli chcesz mieć pewność owulacji to tylko monitoring