Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zania1313 wrote:ja progesteron robiłam razem z stu,ft3,ft4,atpo,atg.progesteron w 22dc wyszedł w normie
ale to w sumie tylko jednego badania nie robilas... Tylko od razu Ci mowie ze na podstawie tych badan nie stwierdzisz ze owulacja na pewno byla. Wiec ja bym ewentualnie ten monitoring polecila. Bo skoro twoja endo to specjalistka to tak srednio ze sterta badan do niej biegac. To tak jest ze na poczatku panikujemy a wtedy czesto blokujemy sie psychicznie. I co chwile wymysla sie nowe badania. Heh też bym prawie wpadla w to bledne kolo ale na szczescie trafilam na dobrego endo i mu zaufalam. Wkrotce sie okaze czy slusznieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:43
-
nick nieaktualnyMalina_88 wrote:ja dzisiaj 2 dni po owulce chyba coś mnie łapie bo w krzyżu, mięśnie tyłka i ogólnie nóg mnie bolą potwornie... robię sobie dzień lenia i spędzam wieczór w łóżku
Ja tez 2dni po owu. Masz jakies rwania w krzyzu i podbrzuszu? U mnie wlasnie takie cos sie pojawilo, do tego ogolne zmeczenie i rozdraznienie. Ech, to chyba rosnacy progesteron..
-
Milejdi wrote:Ja tez 2dni po owu. Masz jakies rwania w krzyzu i podbrzuszu? U mnie wlasnie takie cos sie pojawilo, do tego ogolne zmeczenie i rozdraznienie. Ech, to chyba rosnacy progesteron..
No to mamy podobnie, te same objawy heh oby te nasze bole zostaly wynagrodzone szaleja hormony -
nick nieaktualny
-
Kochane mezus kwiatów nie przyniosł, ale obiecal zaciagnac do jubilera przy najblizszej okazji Bylismy u tesciow i u rodziców i były łzy szczescia i lał się szampan teraz jestem w domu i mnie mega boli podbrzusze. Jutro napisze wiecej, jak w koncu kupie nospe i bede funkcjonowac normalnie. Buziaki!
Matleena, Brawurka84, MiSia :), Ewa99, olusia24 lubią tę wiadomość
-
Malina_88 wrote:ale to w sumie tylko jednego badania nie robilas... Tylko od razu Ci mowie ze na podstawie tych badan nie stwierdzisz ze owulacja na pewno byla. Wiec ja bym ewentualnie ten monitoring polecila. Bo skoro twoja endo to specjalistka to tak srednio ze sterta badan do niej biegac. To tak jest ze na poczatku panikujemy a wtedy czesto blokujemy sie psychicznie. I co chwile wymysla sie nowe badania. Heh też bym prawie wpadla w to bledne kolo ale na szczescie trafilam na dobrego endo i mu zaufalam. Wkrotce sie okaze czy slusznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo objawy czuje się zazwyczaj od 5-6 tygodnia, pamietam, ze ja wlasnie w tym okresie zaczelam czuc objawy ciazowe (brak miesiaczki mnie nie dziwil) tj wyostrzony wech,spore piersi,nudnosci i zachcianki. Podobno kazda ciaza jest inna, ale teobjawy sa mi juz znane
-
Cześć dziewczyny dzisiaj dalej zrobiłam test i znowu nic @ miała być 4 , a dzisiaj 13 i ani widu ani slychu. Skoro obydwa testy negatywne to niech franca przyjdzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 06:30