X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe Groszki 2014
Odpowiedz

Listopadowe Groszki 2014

Oceń ten wątek:
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, mnie wręcz denerwuje jak ktoś mi mówi "bo Ty się za bardzo nakręcasz". A jak mam się nie nakręcać? Człowiek cały czas myślał: najpierw małżeństwo, praca, mieszkanie, a potem dziecko. Ale nikt nie myślał o tym, że zajście w ciąże nie jest takie łatwe. Ja nawet sobie miesiące planowałam, w których miałabym rzekomo zajść:)Teraz jak sobie pomyśle to się sama do siebie śmieje:)

Daisy lubi tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • Amerie Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olusia życzę Ci tego z całego serca:)

olusia24 lubi tę wiadomość

relgh371rrya3inl.png
  • MiSia :) Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Dokładnie MiSia idź na Usg będziesz wiedziała na czym stoisz nie trać czasu ja tak na @ czekałam i czekałam w rezultacie mój cykl miał 56 dni, niektóre w tym czasie przechodziły 2 cykle . Więc moim zdaniem nie ma co zwlekać , zawsze lekarz może przepisać Ci luteinę jak jest ciąża to ją utrzyma a jak nie ma to wywoła wilka z lasu i zaczniesz nowy cykl.☺ ja dzisiaj idę do gina z moim rozchwianiem cykli u mnie to jest spowodowane hormonami więc nie zostaje mi nic innego jak coś z tym zrobić☺ trzymam kciuki za Ciebie ☺

Nie mam raczej problemów z cyklami właśnie.. jak się spóźnia to max do 5 dni i to bardzo żadko.. przez ostatni czas miałam co do dnia. Może to dobry pomysł żeby pójść do gina , a testy raczej by wykazały ciążę w tym czasie.. wiec w ciąży na pewno nie jestem. Poczekam aż @ przyjdzie i zapisze się do gina :)

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amerie wrote:
    Dokładnie, mnie wręcz denerwuje jak ktoś mi mówi "bo Ty się za bardzo nakręcasz". A jak mam się nie nakręcać? Człowiek cały czas myślał: najpierw małżeństwo, praca, mieszkanie, a potem dziecko. Ale nikt nie myślał o tym, że zajście w ciąże nie jest takie łatwe. Ja nawet sobie miesiące planowałam, w których miałabym rzekomo zajść:)Teraz jak sobie pomyśle to się sama do siebie śmieje:)
    Ja myslalam, ze zajde w trakcie podrozy poslubnej, wczesniej nawet myslalam kiedy zaczne sie starac zeby urodzic w konkretnym miesiacu :D nawet chcialam uprawiac seks tak by starac sie o corcie a teraz byle tylko sie udalo :P z drugim pozwole sobie na luz i bede sie starac wcelowac w plec choc to i tak chybil trafil ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • MagSz Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Ja natomiast czuje wewnętrznie że się udało... mam dziwne kolki, inny niż zwykle śluz, ogromne pragnienie, wewnętrzny spokój i mam nadzieję że moje przeczucia jutro potwierdzi test ciążowy
    :) Kobieta ponoć czuję kiedy jest w ciąży i ja właśnie mam takie odczucie :)

Kurcze ja też czuje się inaczej niż zawsze i ten drugi dzień bez @.... Oby. Najlepsze jest to, że przed ovu miałam 2 pęcherzyki dominujące :P

Zgredek, Basik122, olusia24 lubią tę wiadomość

f2wlcbxmqludqper.png
  • bosa Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wpiszcie mnie na 23.11. To mój 7 cykl starań ale pierwszy z clo. Mam nadzieję,że zaowocuje Antosiem :)

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagSz ty szczesciaro jeszcze sie okaze, ze blizniaki masz :D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wczesnie sie wam pochwalilam ta poprawa sluzu, bo dzisiaj jest juz susza :(

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 13:48

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena, trzymam kciuki za nasteony cykl!

Dziewczyny, skleroza nieleczona ze mnie, o czym Nona pisala ze jest dobre na zagniezdzenie, ananas i.. ?

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suszone morele :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    wczesniej nawet myslalam kiedy zaczne sie starac zeby urodzic w konkretnym miesiacu :D

Hah jakbym czytała o sobie i jak sobie przypomne ile msc w tym roku starań odpuściłam a bo to panieńskie, wesele i będzie chlanie, a to zawody z moim psiakiem i wtedy mam ogromny stres więc nie chciałam żeby to źle wpłynęło...boże jaki człowiek był głupi, od starania do zrobienia to droga czasami daleka, ech na szczęście zmądrzałam w porę i teraz nie będzie już żadnej przerwy! Modle się, żeby się po prostu udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Suszone morele :)

Dzięki. :D

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda ? Ja też tyle czasu zmarnowałam,bo zawsze coś a mi się przecież za pierwszym razem uda :P
    Teraz myślę, że spokojnie mogłam się od roku nie zabezpieczać nawet nie celując w płodne dni

vercia lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie, a ja ostatnio sie dowiedzialam ze moja ciotka ktora ma juz dorosle dzieci bo corka ma 20lat a syn 17lat urodzila w sierpniu coreczke Antosie, i watpie aby starali sie o dziecko. ;)
    Przewrotnosc losu.

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Prawda ? Ja też tyle czasu zmarnowałam,bo zawsze coś a mi się przecież za pierwszym razem uda :P
    Teraz myślę, że spokojnie mogłam się od roku nie zabezpieczać nawet nie celując w płodne dni

Miałam to samo ( jak widzę większość z nas :) ) najpier rok sie zastanawialiśmy i uważaliśmy a jak juz sie zdecydowaliśmy na to zeby mieć dzidziusia to w zeszłym roku jak jechaliśmy na wakacje zapewnialam męża ze raz dwa i wrócimy juz w 3 ... Jak widac chyba powinnam była je przedłużyć bo tu juz nam rok mija a my wciąż we 2. Ale co ma byc to bedzie :) trzymam za was dziewczyny kciuki:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w końcu Nam się uda ! Bardzo mocno w to wierzę :)

Mi leci 11 cs... są wzloty i upadki, ale trzymam kciuki za wszystkie i zobaczymy upragnione II kreseczki <3

czekolada:) lubi tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej a nie byly to brzoskwinie? :D

Wiecie co, ja rok temu w listopadzie sobie myslalam ale byloby fajnie jakbym urodzila dzidzie w miesiacu urodzin mojej pierwszej cory, czyli w lipcu :D
    I bach, spelnilo sie, tylko rok pózniej (o zgrozo)! :D :D :D

Podrzucam świeżutkie wiruski!!! Łapcie!! <3 <3 <3

radocha3.gifradocha3.gifradocha3.gifradocha3.gifradocha3.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:49

czekolada:), november123, mała.mi, mała2930, aisza, bosa, Basik122, Amerie, przyszła mama:), olusia24, Mimi86, Ewa99, MiSia :), zwei_kresken lubią tę wiadomość

• Alicja92 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze marzylam o wiosennym chlopcu. Dalej tak jest albo o grudniowym krasnalku <3 teraz to obojetne byle zdriwe i bylo. Chociaz w chlopca dalej celujemy ;) pomagaja nam testy owu. Teraz dojdzie clo i nie wiem kiedy owulka. Napewno w listopadzie ;)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja chetnie zlapie te wiruski :D mi sie marzy coreczka ;)

Daisy lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
‹‹ 136 137 138 139 140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ