Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaula :-* wrote:Hej dziewczyn powiedzcie mi ja dopiero zaczelam opserwacje na ovyfrend wpisy temperatury i po jakim czasie ovufrend wyliczy mi pierwsza owulacje??
Jak w jakimś dniu nastąpi spadek temperatury, a po nim skok utrzymujący się przez 2, 3 dni, to po tym program OVU wyznaczy Ci owulację -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nic nie stosowalam z tych rzeczy, nie wiem czy sluz byl ok no ale musil byc, inaczej by sie nie udalo. Jak robilam test pct (po stosunku) to po 8h po stosunku bylo 14 zywych ruszajacych sie plemnikow w polu widzenia, co dawalo ponad 60% zdolnych do zaplodnienia zolnierzykow. Jednak to nastapilo po kilku cs jak moj bral wit c1000, flegamine i fertility support. A to wszystko na to by rozrzedzic nasienie, bo bylo AZ 680mln/4ml to 120mln/ml a to jest ogromnie duzo. W koncu sie udalo, jakis dziad tam niezle czatowal A pierwszy raz odczuwalam podczas owulki bol z prawej strony i to taki, jakbym tam jakas kulke miala w srodku widac to przynioslo szczescie. Jutro lece na 2ga bete i do gina po recepty, bo zostalo mi tylko 5 szt luteiny. Mam nadzieje, ze nie bede musiala zwiekszac dawki, bo teraz w ogole nie odczuwam nic, a jak bralam 3x2 to ciaza przez cala fl
Jesli chodzi o atmosfere to naprawde na lipcowkach 2015 panuje swietna atmosfera, sama zostalam milo przyjeta, jest tam wiele dziewczyn jeszcze ze starych czasow (pomine fakt, ze niektore zdazyly juz urodzic i ogladam bobasy na brzuszkach i dzidziusiach ), poznalam tez wiele nowych osob. Ja na fiolecie bywalam czesto, bo zaprzyjaznilam sie tam z dziewczynami z testowania 06/07. Ale na inne watki nie zagladam bo kiedys zajrzalam z ciekawosci a tam awantury bo komus sie podobal inny wozek i wyrazila dziewczyna swoje zdanie i zostala zbesztana
smiac mi sie chce, co hormony moga zrobic z kobietamiNona lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny zadko pisze bo zagoniona jestem...ale czytam Was na bierzaco
Nona,Daysy i inne mamusie GRATULUJE!!!
Mi zostal tydzien do testowania,nie nastawiam sie na nic...pocieszam sie tylko tym ze to byl pierwszy cykl ze zdrowym nasieniem
Trzymajcie kciuki
D. Ja tez Ci wroze || krechy z Twojego wykresu...Daisy, D., Nona lubią tę wiadomość
-
Zania, nie powiedzialabgm by Ci tempka skakala. Skakalaby jakbys miala cala fl taka jak masz 1wsza faze takze na miekko, te skoki nie musza nic oznaczac ani zlego, ani dobrego poprostu masz zmienna temperaturke
Co do testow owu to caly czas beda Ci pokazywac druga kreske, w koncu hormon lh to nie jest cos co pojawia sie i znika, on jest w naszym organizmie caly czas, tylko w cyklu wystepuje pik lh i wtedy masz dwie grube krechy bo stezenie jest tak wysokie i wtedy tez peka pecherzyk
Czekaj cierpliwie na rozwoj wydarzen -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny ja się urlopowałam a tu widzę same dobre wiadomości... Gratuluuuje wszystkim nowym mamusiom! Trzymam kciuki za spokojne i nudne ciąże oby fasolki zdrowo rosły ja czekam właśnie na owulkę... pamiętam, że był tu kiedyś temat dot. zagnieżdżenia zarodka... czytałam coś jeszcze przed urlopem ale teraz już się do tego nie dokopię Możecie mi przypomnieć w co poza ananasem warto zainwestować? Winko czerwone jest, ananas też, orzechy i migdały odpadają bo mam alergię
Daisy lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Cześć dziewczyny ja się urlopowałam a tu widzę same dobre wiadomości... Gratuluuuje wszystkim nowym mamusiom! Trzymam kciuki za spokojne i nudne ciąże oby fasolki zdrowo rosły ja czekam właśnie na owulkę... pamiętam, że był tu kiedyś temat dot. zagnieżdżenia zarodka... czytałam coś jeszcze przed urlopem ale teraz już się do tego nie dokopię Możecie mi przypomnieć w co poza ananasem warto zainwestować? Winko czerwone jest, ananas też, orzechy i migdały odpadają bo mam alergię
estrella lubi tę wiadomość