Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.
Hormony daja sie we znaki, maz wczoraj oberwal slownie.
Wlasnie spojrzalam na wykres i wyznaczyl mi termin @ na 25 listopada, wiec Czarnula przenies mnie na 25.11. Lepiej wczesniej nie bede testowac. Ogolnie mam jakies zalamanie dzisiaj. No ale, bywa.
Jeszcze 12dni. -
Czesc kochane
U mnie z zielonego finalu chyba dupa bedzie w tym cyklu, tempka zaczela juz spadac. Niepotrzebnie sie nastawialam, ale juz trudno. Tez dzisiaj ide do ginekologa, jestem zapisana na 20.30 niech mi powie co ze mna nie tak, jestem strasznie ciekawa wynikow badan mam tylko nadzieje, ze nie uslysze wyroku
Daisy widze zmiane suwaczka -
Milejdi ja mam takie zachwiania hormonow, ze jak moj maz mnie wyprowadzil z rownowagi to dostal ostatnio w twarz przykra sprawa, ale nie panowalam nad soba. Ja w ogole mam jakies straszne skoki nastrojow w okolicach @ dlatego chce wiedziec czy to nie kwestia jakiejs choroby, bo podejrzewali u mnie kilka tfu, tfu
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Milejdi ja mam takie zachwiania hormonow, ze jak moj maz mnie wyprowadzil z rownowagi to dostal ostatnio w twarz przykra sprawa, ale nie panowalam nad soba. Ja w ogole mam jakies straszne skoki nastrojow w okolicach @ dlatego chce wiedziec czy to nie kwestia jakiejs choroby, bo podejrzewali u mnie kilka tfu, tfu
U nas raz sie zdarzylo ze maz dostal, niestety z piesci, ale dalej twierdze ze mu sie nalezalo po milionach klamstw. Biedny polamal wtedy krzeslo. Czasem juz brak slow na tych chlopow
Fatim, na pewno wszystko jest w porzadku! 4cykle za wami, jeszcze nie tak zle, ale wiem, wkurza kiedy przychodzi @. Pamietam to z czasow staran o pierwszego malucha, teraz pewnie tez przekonam sie jak to jest.
-
Zania, dużo hormonów robi się w 2-3 dc. Zrób jeszcze FSG, LH, testosteron. W 11-12 dc estradiol, a prolaktyne nie pamiętam kiedy się robiło. A jaki miałaś początkowy poziom TSH? Jak bierzesz leki, to możesz się starać. Pamiętaj, że prolaktynę robić najpóźniej do 3 godzin od obudzenia i żeby dzień wcześniej nie współżyć.
-
Kochana mi nie chodzi o to, ze staram sie 4ms tylko o nieregularne cykle
Wszyscy mnie zawsze zbywali, ze taka moja natura ewentualnie zlecali tsh i dowidzenia. Ten lekarz jako jedyny sie tym zaniepokoil i zlecil wiecej badanWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:36
-
Cześć kobietki
jak samopoczucie u was? u mnie dół totalny dziś, nie wiem czy za sprawą pogody czy depresja jesienna ale mam dość
Matleena trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła
MagSz a u ciebie trzymam kciuki za II krechyMagSz lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Fatim wrote:Czesc kochane
U mnie z zielonego finalu chyba dupa bedzie w tym cyklu, tempka zaczela juz spadac. Niepotrzebnie sie nastawialam, ale juz trudno. Tez dzisiaj ide do ginekologa, jestem zapisana na 20.30 niech mi powie co ze mna nie tak, jestem strasznie ciekawa wynikow badan mam tylko nadzieje, ze nie uslysze wyroku
Daisy widze zmiane suwaczka
Kochana, głowa do góry:) To dopiero 9 dpo, za szybko na spadek miesiączkowy:) Ja jestem dobrej myśli:)
Dla zdołowanych...
"Pamiętaj, że w przypadku zapłodnienia dużą role odgrywa szczęście – musisz pogodzić się z tym, że nie jesteś w stanie wszystkiego zaplanować."
W pierwszą ciąże zaszłam w drugim cyklu, nie zastanawiałam się co to jest endometrium, jaki mam śluz, nie mierzyłam temperatury, nie wykonywałam zadnych badań, nawet nie robiłam nic szczególnego, aby zwiększyć Nasze szanse:) I bach...zaskoczyłam:) Niestety w 19 tygodniu się wsyztsko zakończyło, ale nie było to zwykle poronienie, tylko wynik pewnych ingerencji lekarskich...tak wiec wiedziałam, że jestem w stanie zajść w ciąże i ją donosić.
TAK WIĘC DLACZEGO SIĘ NIE UDAJE????
Teraz dopiero zaczęłam się skupiać na tych wszystkich szczegółach, porobiłam badania (wszytsko w porządku), zaczęłam trochę inaczej jeść, więcej pić, a i tak to nie przynosi na razie efektów...
DLACZEGO WTEDY TAK SZYBKO SIĘ UDAŁO??
Bo miałam ogromne szczęście...i wierze w to mimo, że z miesiąca na miesiąc na pewno nie jest lepiej, że jeszcze to cholerne szczęście mnie swoją obecnością zaszczyci:) Tak jak i Was wszytskie...:
Damy radę dziewczyny!!!!
olusia24, Toxey, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Wole podejsc sceptycznie wtedy rozczarowanie jest mniejsze ja za pierwszym razem w ogole sie nie staralam i uwaga - pominelam 1 tabletke antykoncepcyjna tak wiec potwierdza sie moja teza, ze z ciaza jest jak z ruletka obysmy tylko nie musialy siedziec dlugo przy tym stole
-
Oby, bo im dalej las tym bardziej frustracja narasta, a to też może negatywnie wpłynąć na starania:/ Moja ginekolog twierdzi, że u mnie jest blokada w głowie... Tylko mi się wydaje ze ja w trakcie cyklu jestem spokojna...wiadomo pod koniec jak temp spada to zaczynam wariować, bo wiem, że to już koniec:/
-
Amerie u mnie bardzo podobnie było pierwsza ciąża w drugim cyklu i teraz też bym tak chciała a tu d..pa
Możemy tylko cierpliwie i wytrwale działać a się UDA!!!Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
November glowa do gory
No moj ginekolog tez powtarza o tej blokadzie w glowie i ze na wszystko moze dac tabletki tylko nie na to. Tylko nikt nie daje rady jak sie odblokowac a wielu osobom przydalaby sie taka informacja, bo "wrzuc na luz"' "nie mysl o tym" nie dziala i nie jest takie latwe do wprowadzenia.november123 lubi tę wiadomość
-
Co Wy dziewczyny takie dzisiaj zdołowane? wracając do szczęścia to znam parę która w ogóle nie mogła mieć dzieci, on nie miał jednego jądra, ona pełno mięśniaków i lekarze nie dawali im szans. Odpuścili sobie... i nagle w wieku 33 lat okazało się że im się udało. Lekarze zachodzili w głowe jak to możliwe bo jej macica była w opłakanym stanie. Teraz Leon ma 6 lat
Wiem że na każdą z Nas przyjdzie ten moment i każdej się uda. Jednym przychodzi to łatwiej i szybciej drugim wolniej i z przeszkodami.
Ja natomiast czuje wewnętrznie że się udało... mam dziwne kolki, inny niż zwykle śluz, ogromne pragnienie, wewnętrzny spokój i mam nadzieję że moje przeczucia jutro potwierdzi test ciążowy
Kobieta ponoć czuję kiedy jest w ciąży i ja właśnie mam takie odczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:52
Amerie, Cigaretta, MagSz, november123, Toxey, Daisy, mała.mi, Mimi86 lubią tę wiadomość