Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Na poprawę śluzu dobrze jest pić dużo wody, robić sobie napar z siemienia lnianego i zażywać wiesiołek. Z tym, że z tym ostatnim trzeba uważać, bo wywołuje skurcze, więc można go brać tylko do dnia owulacji, bo później uniemożliwi zagnieżdżenie jajeczka.
-
Skonam ze strachu do jutra.... Wszystko mi mówi, ze powinnam zobaczyć jutro dwie kreseczki, ale właśnie ze względu na to, że tak myślę mogę źle znieść jedna kreskę
Każdy cykl to było oczekiwanie na testowanie, a teraz? Sama jestem w szoku, ze tak strasznie to przezywammon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Limfa89 trzymam mocno kciuki:)Wdech, wydech,wdech, wydech... wiem,że to głupie ale takie głębokie oddychanie naprawdę pomaga. Będzie dobrze
mon!ta^ lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Mini Mouse wrote:Trzymaj mocno!! Choć ja mam objawy na @... boli brzuszek, wysypało mnie- pełno syfów mam hehe ale nadzieja umiera ostatnia
Ja też bóle brzucha mam ale MiniMouse masz racje nadzieja umiera dopiero z przyjściem @Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Fatim wrote:Mini Mouse, Tolcia25, november123, kmb, zaba25 trzymam za Was jutro kciuki
Gratuluję kolejnym zafsolkowanymJulia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Sana wrote:Mini Mouse mnie też bardzo wysypało i zobaczyłam dwie kreski trzymam kciuki
Sana, bardzo Ci dziękuję!! Oby u mnie też się tak stało i u pozostałych dziewczyn też Powodzenia wszystkim!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę spać...
Nie wiem co mam robić. Wczoraj zobaczyłam plamki krwi w służbie. Myślałam, że coś się rozkręci, ale póki co cisza. Miałam dzisiaj robić test i pewnie bym go zrobiła, ale przyszło mi do głowy, że to mogłobyć plamienie implantacyjne...
Wiem, że to byłoby dziwne, bo oznaczałoby, że w tym cyklu wszystko się poprzesuwalo, a poprzedni test mnie oszukał....
Co robić? -
Hej.bylam wczoraj u speca od nieplodnosci i stwierdził ze jedynie ciaza przez in vitro; ((
Swiat mi sie zawalil ;'(
Stracilam ochote na zycie i wgl. Wszystko
Ale kazal mi isc do kolegi od bezpłodności i on zadecyduje.
a to sa kosmiczne pieniądze; (Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka