Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina27 wrote:jak kazda mama chciałabym corcie bo syna juz mam ale co bedzie to i tak bede sie ciesszyc najwazzniejsze ze zdrowe
W takim razie życzę Ci z całego serca córeczkę :)a nawiązuję do syna wiesz dlaczego ;)najważniejsze aby dzieciątko było zdrowecóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Czarnula wpisz mi proszę @
to nie ten cykl,
może w grudniu się uda2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Aasienkaa wrote:Basik122 damy radę ja dziś zakupiłam rekomendowany przez dziewczyny Inofolic, zobaczymy czy coś pomoże ale zapewne nie zaszkodzi
-
Paulina27 wrote:beta w poniedziałek 190.7
beta dzisiaj 431,1 takze mysle ze w pożądku
Super beta kochana niech rośnie zdrowo bąbelek
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Malina_88 wrote:Basik zalezy na co witaminki wiadomo kwas foliowy i D3 polecam do tego wiesolek do owulki i inofolic (ja dopiro zaczynam go stosować) i przede wszystkim zdrowe odzywianie i winko heh a badania jakie chcesz robic?
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Ja się jeszcze w nic nie zaopatrzyłam bo się zastanawiam co sobie w grudniu zaaplikować żeby się wspomóc Mężowi muszę dokupić męskich witaminek a sobie to nie wiem muszę poczytać co bybyło dobre ale przede wszystkim pójdę na badania żeby sprawdzić czy napewno ze mną wszystko wporządku
Basik jeśli chodzi o męskie witaminki mam na zbyciu dwa opakowania Androvitu cena 50 zł i kilka saszetek inofolicu za to nic nie chcę, wyślę na szczęście z ciążowymi wiruskami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 17:02
-
Lena87 wrote:Basic jeśli chodzi o męskie witaminki mam na zbyciu dwa opakowania Androvitu cena 50 zł i kilka saszetek inofolicu za to nic nie chcę, wyślę na szczęście z ciążowymi wiruskami
-
nick nieaktualny
-
Carmen gratulacje
Magdalena88 trzymam kciuki i łapie wiruski
U mnie 3 dnień @, czas do ovu mi się strasznie dłuży ehh
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."