Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Limfa89 wrote:Paulina27 okresu nie ma i nawet nie boli mnie brzuch. Zalewa mnie tylko ten sluz... Nie śmiej się ze mnie, ale ja się strasznie boje robić tego testu... Może jutro się odwaze.
A Ty jak się czujesz?
testyj bo czym dłuzej sie czeka tym nerwy coraz większe ja testowałam w poniedziałek i nawet nie z porannego mocZu z krecha wyszła ładna!!!
czuje sie dobrze choc jestem taka przygaszona cały czas mi sie spać chce...ale po za tym wszystko ok
-
Aasienkaa wrote:Miłego dnia dziewczyny
tomania2806 świetny prezent
Ja jutro testuję, nie czuję się teraz ani @ ani ciążowo, jakiś dziwny ten mój cykl. Póki co nie plamię a to już duży sukces. Może mój organizm nachodzi na dawne tryby, bo po poronieniu zawsze plamiłam przed @ ajjjj jak te dni się dłużą
okropnie się dłuzy ..wiem wiem -
Dalej pisze na Listopadowym chociaz na listopad to juz szans nie ma a z moimi cyklami to i na grudzien nie ma co liczyc... Ale fajne jestescie to co ja na to poradze, pisze! Po akcji grudniowej zostane pewnie na tym Ovy rozowym sama
-
tomania2806 wrote:Cześć, przychodzę dziś z pracy do domu a tam mały potworek no może nie taki mały...okazało się że mój mąż wziął psa z schroniska dla MNIE
prezent na Mikołaja...
https://picasaweb.google.com/102987575951442616116/PRINCESEK967000009363691?noredirect=1 jestem Maniek
Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze testowanie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 09:42
-
Hej wszystkim
Aasienkaa wiele kobiet ma plamienia w terminie @ może się nie rozkręci Trzymam kciuki
Paulina27 wrote:czuje sie dobrze choc jestem taka przygaszona cały czas mi sie spać chce...ale po za tym wszystko ok
Paula a bolą cię piersi?? Ja głupia mam jeszcze nadzieję ale wogóle mnie nie bolą a to chyba podstawowy symptom ciąży, muszę wrócić na ziemię a nie bujać w obłokachTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
[/QUOTE]Paula a bolą cię piersi?? Ja głupia mam jeszcze nadzieję ale wogóle mnie nie bolą a to chyba podstawowy symptom ciąży, muszę wrócić na ziemię a nie bujać w obłokach[/QUOTE]
Hej wam
Mnie co miesiąc bolą piersi, a w ciązy nie jestem, więc nie wiem czy to do końca wyznacznik ciąży.. w tym cyklu to już od 9 dc mnie bolą..a dziś 22 dc... masakra jakaśWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 10:36
madzianka lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
tomania cudowny psiak
Dziewczyny wpadłam przesłać wiruski i życzyć Wam wszystkim powodzenia - i tym, które będą testować w listopadzie, i tym, które będą testować w grudniu.
Oby ten 2014 rok zakończył się groszkowo
http://i354.photobucket.com/albums/r413/madeline1_01/emoticons/confetti.gif
Moc wirusków! :*Basik122 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Bierzcie bierzcie!
Monia, ogólnie dobrze, chociaż od wczoraj mnie bardzo zgaga męczy, a teraz mi jeszcze niedobrze, ale to po tabletkach które muszę brać.
Niestety w moczu mam leukocyty i liczne bakterie, dlatego ginekolog kazał brać rano witaminę B6, 3xUrosept i kwas foliowy 5mg, i wieczorem znów 3xUrosept i 1xkwas foliowy. A ja mam tabletkowstręt, po dwóch połkniętych tabletkach moje gardło woła o pomoc i więcej tabletek przyjmować nie chce no ale trzeba, więc łykam a potem się męczę z tym gardłem.
Julia 07.2015 -
Ja też nie wiem czy w tym cyklu miałam owu czy nie bo ogólnie caly ten cykl to jakiś cyrk ale Tobie Zwei-kresken to spółczuje.. raz miałam 60 dniowy cykl a tak to mam normalne... ciekawe jaki ten będzie?!27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
Sana wrote:zwei_kresken ja mam Zioła Ojca Sroki na regulacje cyklu, chcesz? Dostałam tu na ovu w prezencie, ale ja nie zdążyłam użyć. Chętnie Ci wyślę razem z podwojonymi wiruskami (dziewczyna, która mi te zioła wysłała, też jest w ciąży)
Piję Srokę od września, dziękuję za ofertę, ale mam jeszcze wielką puszkę )
Prolaktyna szaleje po obciążeniu, i to przez nią moje jajo nie pęka, czekam na resztę wyników i mam nadzieję, że dziś jeszcze podskoczę do gina.
To mój drugi cykl po odstawieniu antyków, poprzedni był przyzwoity, 36 dni i nawet temperatura w drugiej fazie wzrosła. Nigdy nie miałam klasycznych 28dniowych cykli, zawsze dłuższe, zwykle 36-37 dni. Dochodzę do wniosku, że antyki to zło, tylko maskują wszystkie problemy, a potem się człowiek budzi z ręką w nocniku