Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:Gratuluje Kochana, rośnijcie zdrowo
Jak możesz to kichnij na mój wykres
Wiem, że pytanie nie było do mnie, ale Kochana nie kieruj się do końca tempką. To jest wyznacznik owulki, ale jest to czynnik, który bardzo łatwo zaburzyć, poprzez ruch, stres, infekcję, alkohol. Dlatego warto sprawdzać szyjkę, śluz. Te elementy razem stworzą dobry wykres.
Zdarzało się, że dziewczyny z całkiem płaskim wykresem miały zielone kropy
zwei_kresken wrote:Nie powinien wzrosnąć więcej niż 6 razy w stosunku do tego, co Ci wyjdzie na czczo.
26razy więcej to za dużo
O kurcze, rzeczywiscie ;/ Dostaniesz jakieś dodatkowe leki? Moja endo nawet nie wzięła na poważnie mojego wyniku TSH 3,72, a co dopiero proponować badanie prolaktyny ;/
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Zwei kresken ja tez mialam ponad 20krotny wzrost nie chcialam brac tych lekow i Sloneczna polecila mi Castagnus. Takie ziolko. Zaczelam brac w 15dc tego cs w ktorym zaszlam takze ten tego. A wiesz ze coraz wiecej ginow odchodzi od badania prl po mtc? Takze na spokojnie. Ja tez swirowalam, nawet recepte zdobylam na dostinex i mam kilka tabletek clo z tego cs ktorych nawet nie zaczelam:D
Sigma cholera jasna niech to piorun strzeli. Widzisz mi tez takie kiedys wychodzily, rozumiesz o czym pisalam kiedys..a beta swoje, zadnych torbieli itp. Strasznie mi przykro.
Futuremama gratuluje! ♡♡♡Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy - no właśnie Tylko nie rozumiem czemu tak u mnie to wygląda, że co miesiąc mam bledziochy. Już nawet myślałam, że może miesiąc temu była ciąża, tylko poroniłam, no ale przecież to niemożliwe, żeby w tym samym dniu był bledzioch i beta <2 mIU/ml W to, że testy kiepskie nie wierzę, bo przecież używam różnych, w zeszłym miesiącu 2 różne firmy, teraz trzecia też inna - musi coś być ze mną takiego, że tak to wychodzi. A we krwi hormonu podwyższonego nie mam, torbieli nie mam, nic
Futuremama - gratuluję! -
Katarzyna87 znam trochę swoje ciało i wiem że jak mam plamienia na dwa dni przed okresem to juz jest pozamiatane, a dzisiaj miałam takie plamienie. Fakt faktem że inne niż zawsze bo było to trochę krwi w śluzie i to tylko na papierze ale jednak więc czekam na @
-
Daisy wrote:Zwei kresken ja tez mialam ponad 20krotny wzrost nie chcialam brac tych lekow i Sloneczna polecila mi Castagnus. Takie ziolko. Zaczelam brac w 15dc tego cs w ktorym zaszlam takze ten tego. A wiesz ze coraz wiecej ginow odchodzi od badania prl po mtc? Takze na spokojnie. Ja tez swirowalam, nawet recepte zdobylam na dostinex i mam kilka tabletek clo z tego cs ktorych nawet nie zaczelam:D
Dostinexu się nie bojam, koleżanka bierze i czuje się po nim lepiej, niż jak nic nie brała. Tylko ona nie stara się o pęcherzyki, fasolki i groszki
Castagnusa nie będę mieszać z ewentualnym lekiem na prolaktynę. W piątek idę do gina, a za 3 tygodnie do endo i wtedy podejmę decyzję czym leczyć, nie chcę ufać tylko ginowi, zwłaszcza, że on od razu zapowiedział, że jak to się okaże zbyt złożony problem, to on mnie odeśle do jakiegoś swojego endo, którego zwykle poleca. A o tym ziółku już czytałam i prawie kupiłam, ale wtedy dostałam skierowanie na badania i się wstrzymałam...Daisy lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Katarzyna87 znam trochę swoje ciało i wiem że jak mam plamienia na dwa dni przed okresem to juz jest pozamiatane, a dzisiaj miałam takie plamienie. Fakt faktem że inne niż zawsze bo było to trochę krwi w śluzie i to tylko na papierze ale jednak więc czekam na @
Basik ja też miałam od ok maja plamienia na 3 dni przed @, jak się zaczęły w udanym cyklu uznalam, że nic z tego. Płakałam, złapałam doła...a widać, skończyło się inaczej Więc nie mów hop
Ja czekam aż plamienia się zaczną, choć może po poronieniu ustaną i jutro przyjdzie małpeczka -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Basik ja też miałam od ok maja plamienia na 3 dni przed @, jak się zaczęły w udanym cyklu uznalam, że nic z tego. Płakałam, złapałam doła...a widać, skończyło się inaczej Więc nie mów hop
Ja czekam aż plamienia się zaczną, choć może po poronieniu ustaną i jutro przyjdzie małpeczka -
futuremama wrote:Dziewczyny, u mnie potwierdzone:) Beta 71,91 wg norm 4tydz wiec wszystko sie zgadza
Futuremama gratuluje bety
Rośnijcie spokojnie z bąbelkiem
Wszystkie szczęśliwe zaciążone ślijcie dużo wirusków przydadzą się dziewczynom z końcówki miesiącaTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Futuremama straszliwie Ci gratuluję Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.
Sigma myślisz, że taka może być Twoja uroda??? Wydaje mi się, że jednak z testami jest coś nie tak... Pisałaś, że kupowałaś testy różnych firm, a czy nabywałaś je również w różnych miejscach? Bo jeśli w jednej aptece to może oni źle je przechowują?
Dziewczyny co zrobić żeby nie zwariować z niepewności??? -
nick nieaktualny