Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłąśnie wyczytałam, że witamina B12 ma duży wpływ na grubość endometrium.... a ja mam jej niedobór, więc oc się dziwić że mam cienkie endo
Fajny artykuł: http://www.prenatale.pl/najpyszniejsza-terapia-swiata,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 17:32
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Włąśnie wyczytałam, że witamina B12 ma duży wpływ na grubość endometrium.... a ja mam jej niedobór, więc oc się dziwić że mam cienkie endo
Fajny artykuł: http://www.prenatale.pl/najpyszniejsza-terapia-swiata,dieta-przed-ciaza,planowanie-ciazy
A jaka to jest ta witamina b12 myślałam kiedyś zenby sobie ja kupic może tez mam jej niedobór a jak zrobić badanie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ja normalnie miałam od gina zlecone, bo ja mam niedobór żelaza (sideropenia) i mi zawsze przy okazji bada poziom witaminy b12 :] chyba musze zacząć na nowo łykac witaminki
Ja generalnie to pije inofolic już 5 cykl biore też cyclo-progynove i łykam olej z wiesiołka oeparol i euthyrox 25 bo niestety mam problem z tarczyca dużo tych tabltek ehh.myślałam zeby sobie kupic magnez bo mi wnocy ręce drętwieja -
nick nieaktualnyJa łykam Biofer Folic (żelazo+wit.C+kwas foliowy), witamina b12, magnez+b6 i witaminę d3
brałam wcześniej jeszcze metforminę, iofolic i soję ale wtedy mi się wątroba i woreczek żółciowy zbuntowały więc odstawiłam większość zostawiłam same witaminy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Werni a ty poza PL mieszkasz??
Tak zamieszkalam z moim od tego roku w De. Ja narazie biore kwas foliowy magnez b6 i popijam wapn, ale tez musze wiecej witamin brac. Zanim pojade to kupie torebke witamin dla mnie i mojego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNot o super, że ma zdrowe podejście :] Ja się swojego pytałam czy jakby nam długo się nie udawało i miałby iść na badanie typu spermy czy coś czy by nie miał oporów. POwiedział, że absolutnie nie i że wie że to że mamy jedno dziecko nie znaczy że teraz ma być łatwo i wszystko w porzadku ze zdrowiem :]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFacetom to sie tak wydaje ze to wszystko to hop siup i jest. A jak nie jest to na pewno nie ich wina oni i to ich wielkie ego
Na razie listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelke na pierwszej stronie i potem zaczniemy przeklejać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 07:48
Evell, lasia lubią tę wiadomość