Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrześniowa franca przyszła. Wpisałam się na październik iprzeliczyłam sobie mniej więcej listopad i jako założycielka wątku zapisalam się na liste
Na razie listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelke na pierwszej stronie i potem zaczniemy przeklejać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa lecze od jakis 14 lat PCOS ze wszystkimi mozliwymi dodatkami. Pierwsza ciaza byla nieplanowana niespodzianka. Synek ma juz 2,5 roku a od dwoch staramy sie o drugie dziecko. Od prawie roku siedze na ovu i bawie sie w temperatury, leki itp czekajac na cud gin mnie nie popopedza na clo itp a ja tez na razie sie nie upominam
A u ciebie jak to wyglada? -
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Ja lecze od jakis 14 lat PCOS ze wszystkimi mozliwymi dodatkami. Pierwsza ciaza byla nieplanowana niespodzianka. Synek ma juz 2,5 roku a od dwoch staramy sie o drugie dziecko. Od prawie roku siedze na ovu i bawie sie w temperatury, leki itp czekajac na cud gin mnie nie popopedza na clo itp a ja tez na razie sie nie upominam
A u ciebie jak to wyglada?
Wiesz u mnie badania niby ok na monitorze usg też ok nie stwierdzono pcos a mimo to mam długie cykle i skąpe @ do tego brak owulacji :(juz 14 cykl się staram za tydzien biore pierwszą tabletke duphastonu zobaczymy czy coś mi to pomoże i od pazdziernika chyba stymulacja clo,choć ja chciałabym jeszcze poczekac ale nie wiem na co ?;( -
nick nieaktualnyNo właśnie ja też się z tym clo wstrzumję i bawię się w szamana
A jak u ciebie z endometrium?? bo ja widze że u mnie po przeroście i wyłyżeckzowaniu mam coraz bardziej skąpe @ więc podejrzewam że endo coraz cieńsze i nie ma co się złuszczać
U mnie też brak owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:11
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:No właśnie ja też się z tym clo wstrzumję i bawię się w szamana
A jak u ciebie z endometrium?? bo ja widze że u mnie po przeroście i wyłyżeckzowaniu mam coraz bardziej skąpe @ więc podejrzewam że endo coraz cieńsze i nie ma co się złuszczać
U mnie też brak owulacji
No własnie podejrzewam,że moje endo też jest cienkie niestety jak robiłam w maju badanie usg to dostałam zdjecie i pisało,że endometrium 7.5 mm niestety nie wiem który to był cykl i nie wiem czy dobre endo wydaje mi sie,że małe ?teraz jak pojde z następną wizytą do gin to zapytam o moje endometrium. -
nick nieaktualnyJa jak jakiś czas temu miałam robione usg to też endo było 7 mm i to jakoś było w drugiej połowie cyklu wiec tez obstawiam, że tu może tkwić problem głównie ;/
Na razie listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelke na pierwszej stronie i potem zaczniemy przeklejać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 16:58
-
nick nieaktualny