Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe Groszki 2014
Odpowiedz

Listopadowe Groszki 2014

Oceń ten wątek:
  • werni Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, musi sie udac, bardzo tego pragniemy.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dzień dobry :] jak u was pogoda? u mnie śliczne sloneczko aczkolwiek jeszcze troszkę chłodno :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tutaj było słonecznie rano, teraz zaczyna się chmurzyć :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie slonecznie i cieplutko ponad 24 stopnie :)

• werni Autorytet

Wysłany: 6 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas caly dzien bylo slonecznie

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze pogoda tak dopisuje. Wiecej endorfin, radosci, checi do dzialania ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 7 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to czekam do pazdziernika, narazie odpuszczam..

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam nadzieje ze w listopadzie sie uda ponieważ to miesiąc urodzinowy trzymam za was kciuki

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrześniowa franca przyszła. Wpisałam się na październik iprzeliczyłam sobie mniej więcej listopad i jako założycielka wątku zapisalam się na liste :D

Na razie listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelke na pierwszej stronie i potem zaczniemy przeklejać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi, że się nie udało :/ trzymam kciuki za październik :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje ze i w pazdzierniku nici ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie kobietki czy moge dołączyć i ja ? myśle,że listopad będzie dla mnie tym szczęśliwym bo w koncu muśi sie nam udać !! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, że możesz :] lista otwarta, wątek również ;)

Evell lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Jasne, że możesz :] lista otwarta, wątek również ;)

Dziękuję :* a jak u cb ze staraniami chorujesz na coś ile się starasz ? pozdrawiam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecze od jakis 14 lat PCOS ze wszystkimi mozliwymi dodatkami. Pierwsza ciaza byla nieplanowana niespodzianka. Synek ma juz 2,5 roku a od dwoch staramy sie o drugie dziecko. Od prawie roku siedze na ovu i bawie sie w temperatury, leki itp czekajac na cud :) gin mnie nie popopedza na clo itp a ja tez na razie sie nie upominam ;)

A u ciebie jak to wyglada?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Ja lecze od jakis 14 lat PCOS ze wszystkimi mozliwymi dodatkami. Pierwsza ciaza byla nieplanowana niespodzianka. Synek ma juz 2,5 roku a od dwoch staramy sie o drugie dziecko. Od prawie roku siedze na ovu i bawie sie w temperatury, leki itp czekajac na cud :) gin mnie nie popopedza na clo itp a ja tez na razie sie nie upominam ;)

A u ciebie jak to wyglada?

Wiesz u mnie badania niby ok na monitorze usg też ok nie stwierdzono pcos a mimo to mam długie cykle i skąpe @ do tego brak owulacji :(juz 14 cykl się staram :( za tydzien biore pierwszą tabletke duphastonu zobaczymy czy coś mi to pomoże i od pazdziernika chyba stymulacja clo,choć ja chciałabym jeszcze poczekac ale nie wiem na co ?;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja też się z tym clo wstrzumję i bawię się w szamana ;)

A jak u ciebie z endometrium?? bo ja widze że u mnie po przeroście i wyłyżeckzowaniu mam coraz bardziej skąpe @ więc podejrzewam że endo coraz cieńsze i nie ma co się złuszczać :/

U mnie też brak owulacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 14:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    No właśnie ja też się z tym clo wstrzumję i bawię się w szamana ;)

A jak u ciebie z endometrium?? bo ja widze że u mnie po przeroście i wyłyżeckzowaniu mam coraz bardziej skąpe @ więc podejrzewam że endo coraz cieńsze i nie ma co się złuszczać :/

U mnie też brak owulacji

No własnie podejrzewam,że moje endo też jest cienkie niestety jak robiłam w maju badanie usg to dostałam zdjecie i pisało,że endometrium 7.5 mm niestety nie wiem który to był cykl i nie wiem czy dobre endo wydaje mi sie,że małe ?teraz jak pojde z następną wizytą do gin to zapytam o moje endometrium.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak jakiś czas temu miałam robione usg to też endo było 7 mm :/ i to jakoś było w drugiej połowie cyklu wiec tez obstawiam, że tu może tkwić problem głównie ;/

Na razie listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelke na pierwszej stronie i potem zaczniemy przeklejać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 16:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czeka do listopada i jak w listopadzie się nie uda to powiem ginowi że czas zrobić kompleksowe badania, jakies usg i może zaczniemy kombinować :/

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ