Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:1 lekarz w Krakowie robi monitoring na NFZ. Nie musisz isc na oficjalny monitoring. Pojdz w przypuszczanym dniu owu-np wg tempki lub wg tetsow owu na usg i rznij glupa-ze chcialas sprawdzic czy w gole masz owulacje czy jskies pecherzyki tam rosną. Babka zrobi Ci usg.
Mozesz tez umowic na NFZ 2-3 lekarzy jeden w 10dc inny w 12 dc inny w 14 i pojsc niby na zwykle usg.
Dobty plan kochana nie wpadłabym na takie cośTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
Chyba dostane zaraz szalu. Napisalam takiego posta i pomylilam klawisze i wstecz wcisnelam..
no masakra ciagle cos nie po mojej mysli...
Fatim wychodzi ze fl masz 12 dni wiec testy pwu od 16 dc sa w sam raz
Ja tez co 2 dzien wspolzyje
Plemniki starsze niz 5 dni blokuja droge swiezynkom.
To tak w skrocieFatim, Nona lubią tę wiadomość
-
Daisy myślałam, że fazę lutealną mam 13 dniową, ale ja jestem leszcz i się nie znam jak to się w końcu liczy ? Od owulacji (1 dzień po) do końca cyklu (dzień przed miesiączką) tak ? Mam upośledzone myślenie logiczne, nawet na Logice na studiach wszystko rozumiałam na odwrót i się wykłucałam o to ot taka dusza artysty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 16:59
Daisy lubi tę wiadomość
-
Fatim ahaha dobre
No jesli masz owu 21dc to 22dc to 1 dpo. 33dc to ostatni dc czyli 12 dpo, czyli fl = 12 dni. Dzien @ czyli 34dc to juz nowy cs czyli 1 dc
Warto pamietac, ze fl nawet jesli masz 12-14 dni w kazdym cyklu inaczej, to to wciaz jest STALA fl i wszystko jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 17:40
-
Ale moje 2 ostatnie cykle były 34 dniowe :] 35 dnia cyklu czyli 1 miałam miesiączkę więc może jednak fl=13 ? Muszę mieć ludzi od tego...będziesz moim mądrym człowiekiem i powiesz mi po czym mam poznać płodnego dni ? Śluzu nie mam od 2 tygodnia września, jak sprawdzam zewnętrznie i wewnętrznie to palce wyglądają jak po wazelinie, tylko się błyszczą i bądź tu człowieku mądry...
-
nick nieaktualnyJa przed tym cyklem sobie zaplanowałam, że będzie co 2 dni... i wyszło tak że było tylko jeden raz w całym cyklu mąż jak nie w pracy, to chory, to ja się źle czułam... ciągle coś... gdyby nie fakt, że ginka potwierdziła, że owulka była akurat w okolicach tego jednego razu... to już bym dawno wykreśliła się z testowania... a tak to mała nadzieja jednak jest
-
nick nieaktualny
-
Fatim napro mowi ze jak sie blyszcza to niestety moze to byc nietolerancja pokarmowa. Jak mierzysz tempke to fl zaczyna sie w dniu skoku. Ogolnie fl liczy sie 1 dzien po owulacji. Jednak mowia ze 3dpo sa jeszcze potencjalnie plodne.
Fatim lubi tę wiadomość
-
Alicja no coraz jeśniejsze to się staje. Czyli o ovulqcja dowiaduję się po
Kobiety zaraz poszukam się ze szczęścia ! Udało mi się zapisać na dodatkową wcześniejszą wizytę 27 października (nie razygnuję z tej 7.11, może się przydać) czyli wizytę mam 12dc i 23dc myślicie, że da mi coś monitoring ?Daisy lubi tę wiadomość