Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Nam gin zaleciła co 2 dzien. Częstsze serduszka moga osłabić jakość nasienia. Nawet spermiogram robi sie po 4 dniowej abstynencji. A są tez lekarze którzy zalecają wstrzemięźliwość w pierwszej fazie cyklu, a pózniej szturmem płodne brać.
tak ale... po iluś tam dniach nie wiem 7?10? podobno większość w spermie jest starych plemników i nie nadaja się one do zapładniania -
dzien dobry

moj gin mówił ze 4-5 razy w tygodniu minimum - jesli nie ma problemów z nasieniem. Im czesciej tym lepiej. Statystycznie najwieksze szanse na zajscie są przy wspolzyciu codziennym w okresie okołowulacyjnym - widzialam gdzies taki artykuł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ma się jakiś problem z infekcją to w mojej przychodni idzie się do internisty lub czeka się na panią ginekolog i pyta czy może przyjmie nas po wszystkich - zależy od humoru pani ginekolog. Co do ciężarnych to chyba troszkę krócej to trwa, bo zawsze pytają czy wizyta ciążowa... "Warszawa" za to w Otwocku pod Warszawą czeka się 3 tygodnie do miesiąca i dziewczyny i tak uważają, że to długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam ten sam problem nie wiem dlaczego ale odkąd urodzilam syna który teraz ma juz dwa lata rzadko mam ochote na sex....jak maly sie urodził to było normalne bo człowiek ciągle nie wyspany bo zamiast sexu to w nocy był cycus co 2 godziny...maly juz prawie rok przesypia całą a ja nadal nie mam ochoty... no dobra w dni płodne ale to normalne..hehekaren85 wrote:Dołączam się do pytania. Wprowadzacie się jakoś w nastrój jak nie macie ochoty na
? U mnie ostatnio przez większość czasu jej brak...
no własnie co wy robicie jak nie macie ochoty??
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny

Trochę mnie nie było, wyjechaliśmy z narzeczonym odpocząć i zregenerować się, nabrać sił, trochę dystansu...
@ minęła, czekamy na cykl płodny
Zastanawiam się, czy iść na monitoring cyklu. Tylko, czy robią go państwowo, z NFZ? Bo nie wiem.
Julia
07.2015

dobrze,że zapisana jestem prywatnie...