Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Nam gin zaleciła co 2 dzien. Częstsze serduszka moga osłabić jakość nasienia. Nawet spermiogram robi sie po 4 dniowej abstynencji. A są tez lekarze którzy zalecają wstrzemięźliwość w pierwszej fazie cyklu, a pózniej szturmem płodne brać.
tak ale... po iluś tam dniach nie wiem 7?10? podobno większość w spermie jest starych plemników i nie nadaja się one do zapładniania -
dzien dobry
moj gin mówił ze 4-5 razy w tygodniu minimum - jesli nie ma problemów z nasieniem. Im czesciej tym lepiej. Statystycznie najwieksze szanse na zajscie są przy wspolzyciu codziennym w okresie okołowulacyjnym - widzialam gdzies taki artykuł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak ma się jakiś problem z infekcją to w mojej przychodni idzie się do internisty lub czeka się na panią ginekolog i pyta czy może przyjmie nas po wszystkich - zależy od humoru pani ginekolog. Co do ciężarnych to chyba troszkę krócej to trwa, bo zawsze pytają czy wizyta ciążowa... "Warszawa" za to w Otwocku pod Warszawą czeka się 3 tygodnie do miesiąca i dziewczyny i tak uważają, że to długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 14:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karen85 wrote:Dołączam się do pytania. Wprowadzacie się jakoś w nastrój jak nie macie ochoty na ? U mnie ostatnio przez większość czasu jej brak...
no własnie co wy robicie jak nie macie ochoty??
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Trochę mnie nie było, wyjechaliśmy z narzeczonym odpocząć i zregenerować się, nabrać sił, trochę dystansu...
@ minęła, czekamy na cykl płodny
Zastanawiam się, czy iść na monitoring cyklu. Tylko, czy robią go państwowo, z NFZ? Bo nie wiem.
Julia 07.2015