Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBoziu kochana dziewczyny współczuje u mojej mamy wykryli kilka lat temu guzek w piersi dzięki Bogu sie wchłonął nie wiem jakim cudem ale nie ma go musze teraz i ja sie przebadac albo zatrudnię mojego m do przebadania piersi:) może nie obrazi sie ze chce go wykorzystać bo może ja nie wyczuję a reka innej osoby to inna opcja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny do boju do boju :] ja tu nad wami czuwam i pilnuje porządku jak szeryf a wy piękie się zazieleniać
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 11:46
mała2930 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za Was, mamy, koleżanki,siostry.
Nona ja już z mężem zaczęłam działać tak czekam niecierpliwie na ten listopad
Jak często będziecie się starać w tym cyklu ? Ja chcę upilnować by było regularnie co dwa dni a w tygodniu owulacyjnym codziennie-jak wyjdzie zobaczymy, będę zadowolona jak uda się co 2 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 09:53
Nona, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle mamy duzo testujacych 22 listopada!
Nona, ja przez to zyje w stresie bo mam wrazenie ze i na mnie padnie.
Czyli wiekszosc jest za serduszkowaniem co 2dni... Moze i ja tak sprobuje, chociaz czuje ze bedzie codzirnnie bo jak maz wraca to zawsze chce nadrobic zaleglosci bede musiala go troche wstrzymac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam gin zaleciła co 2 dzien. Częstsze serduszka moga osłabić jakość nasienia. Nawet spermiogram robi sie po 4 dniowej abstynencji. A są tez lekarze którzy zalecają wstrzemięźliwość w pierwszej fazie cyklu, a pózniej szturmem płodne brać.
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Nam gin zaleciła co 2 dzien. Częstsze serduszka moga osłabić jakość nasienia. Nawet spermiogram robi sie po 4 dniowej abstynencji. A są tez lekarze którzy zalecają wstrzemięźliwość w pierwszej fazie cyklu, a pózniej szturmem płodne brać.