Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie już po owulce... ginka stwierdziła, że jakoś sobota-niedziela była... akurat w nocy z sobotę na niedzielę trochę się poprzytulaliśmy... jedyny raz w tym cyklu więc może się uda... chociaż wątpię... no ale na testowanie czekam... a co tam trzeba mieć jakiś cel w życiu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tu przybylo nowych staraczek, a tylko jeden dzien mnie nie bylo! To powodzenia wszystkim
Ja osobiscie nie wiem jak przezyje do przyjazdu meza a tu jeszcze 11dni.. Jak wroci to bierzemy sie od razu do roboty. oby sie udalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:01
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Fatim mysle ze od 16dc mozesz zaczac
Ja juz robie bo nigdy nie wiadomo u mnie
Dzięki :* kurczę strasznie mnie korci żeby wcześniej zacząć
Na bieżącym wykresie pokazuje mi prognozę dni płodnych na 20-24 dzień cyklu (4.11-8.11) a już w prognozie cyklu na listopad pokazuje owulacje w terminie 5 listopad (21 dzień cyklu)a dni płodne na 2,3,4 listopada przy cyklu 33 dniowym
Co o tym sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:28
Daisy lubi tę wiadomość
-
Może coś powiem o sobie dziewczyny. My z M staramy się od stycznia 2014, po trzech cyklach zaskoczyło, jednak w 6 tyg. poroniłam, mieliśmy 2 miesięczną przerwę i od lipca znów się staramy. Standardowo każdego miesiąca wielka nadzieja,że w końcu się uda... w końcu musi. mam już 9 letnia córeczkę, pierwszy cykl starań zakończony sukcesem, teraz troszkę gorzej z tym Moje cykle są krótkie 24-26 dni, o tyle dobrze,że dość szybko leci... oprócz dni pomiędzy owulacją a testowaniem.. te dni to wieczność.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam w pamietniku taki apisek:
Kiedy może wystąpić owulacja?
Długość cyklu w dniach/Owulacja zazwyczaj występuje w dniu
26 - 10-14 dzień cyklu
27 - 11-15 dzień cyklu
28 - 12-16 dzień cyklu
29 - 13-17 dzień cyklu
30 - 14-18 dzień cyklu
31 - 15-19 dzień cyklu
32 - 16-20 dzień cyklu
33 - 17-21 dzień cyklu
34 - 18-22 dzień cyklu
35 - 19-23 dzień cyklu
36 - 20-24 dzień cyklu
37 - 21-25 dzień cyklu
38 - 22-26 dzień cyklu
39 - 23-27 dzień cyklu -
nick nieaktualnyA to znalazłam na necie:
Długość cyklu Początek testowania.
21 dni dzień 6
22 dni dzień 6
23 dni dzień 7
24 dni dzień 7
25 dni dzień 8
26 dni dzień 9
27 dni dzień 10
28 dni dzień 11
29 dni dzień 12
30 dni dzień 13
31 dni dzień 14
32 dni dzień 15
33 dni dzień 16
34 dni dzień 17
35 dni dzień 18
36 dni dzień 19
37 dni dzień 20
38 dni dzień 21 -
Aasienkaa, uwierz mi jak ma się długie lub nieregularne cykle to ten czas o wiele niespokojniej, trudniej i zazwyczaj dłużej leci
Mi koleżanka powiedziała dzisiaj tyle negatywnych historii o ciążach ze swojego otoczenia, że byłam zaskoczona aż jej nie taktem.na koniec dodała,że przecież nie wiemy ile my będziemy się starać, może rok,może 2 lata, bo takie jest życie. Dodała, że może za bardzo chcę i tu kolejne historie o tym jak jakieś tam pary zaciążyły np po 2 latach jak odpuściły całkowicie i przytrafiło się im po winku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 21:45
-
nick nieaktualnyNo i super zuzzi. Stres nie jest wskazany.
Mojego męża kuzyn z żoną też się starają długo już. Podobno wszystko mają w normie, wszystkie możłiwe wyniki a tu dupa nadal nic. POdejrzewam ze też psychika ich blokuje, no ale... ja nie będę się wtryniać bo to nie o to chodzi.
-
nick nieaktualnyJa tam nikomu nie powiedziałam nawet rodzinie... Nie chciałam słuchać komentarzy gdyby się nie udawało zbyt długo, a od zawsze mam takie dziwne przeczucie że za szybko nie zajdę w ciążę... Poza tym najbliższe koleżanki albo wpadły albo zaszły w pierwszym cyklu... one raczej by nie zrozumiały Dlatego to forum jest genialne przynajmniej jest się komu wygadać
Evaa, Czarnula87, Madlene84 lubią tę wiadomość