Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
Iwone ja już podpisywałam
Dzień dobry dziewczyny, chyba z nudów walnę sobie dziś test ciążowy, bo mam 3 w domu tak, @ była, test negatywny też , ale chcę zabalować a jakąś mam ochotę na test :] będzie powód do picia hahahaDaisy, mana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Tez zastanawiam sie czy testu nie zrobic, wczoraj o malo nie zemdlalam w domu, nagle uderzyla mnie fala goraca, straszliwe poty, w glowie helikopter, rece drzaly ze nie moglam nic utrzymac i nogi jak z waty. Troche zwalam to na koncowke okresu, ale taka sytuacje mialam tylko raz, na poczatku ciazy, w banku, prawie odlecialam bo wyszlam na miasto bez sniadania. Przeszlo mi wczoraj dopiero jak zjadlam banana i popilam woda.
Ciekawe co to bylo -
nick nieaktualny
-
Ooo daisy kusisz, kusisz. W takim razie zrobię dwa ciążowy ma pierszeństwwo i ostatnią szansę by mnie powstrzymać przed alkoholowym odprężeniem. Dam temu 1% ostatnią szansę :]
A owulacyjny się przyda. Jak mąż nie będzie miał ochoty, bo zmęczony to domaluję delikatnie jedną kreskę i powiem "o!zobacz być może to dni płodne" i mam haka na robaka
Milejdi testuj, to lepszy nałóg niż paleniemana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny