Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i pac oba testy negatywne, powiedziałabym cóż za zaskoczenie, ale tak nie jest to na pewno dobry znak na udany weekend i zdrowego maluszka, bo już wkrótce już za chwilę, lada moment zaczną się te dni jak będzie nastolatkiem i zacznie pyskować pokażę mu zeszyt, który wczoraj założyłam i pokażę ile starań w niego włożyłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:36
mana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim wrote:No i pac oba testy negatywne, powiedziałabym cóż za zaskoczenie, ale tak nie jest to na pewno dobry znak na udany weekend i zdrowego maluszka, bo już wkrótce już za chwilę, lada moment zaczną się te dni jak będzie nastolatkiem i zacznie pyskować pokażę mu zeszyt, który wczoraj założyłam i pokażę ile starań w niego włożyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatim debeściara jesteś
Ja miałam @ od 15.10 do 20.10, czekam na dni płodne, wiem, że ciąży nie ma, a też sobie potrafię wkręcać teraz objawy ciążowe, haha a to w głowie mi się kręci, a to nudności masakraaaa, ale dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna haha
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagnosia wrote:Już byłam na liście, ale zniknęłam
Mam nadzieję, że to na szczęście
czesto z telefonu uzupełniam liste i mogłam niechący skasować, ale już dopisałam
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie. -
nick nieaktualnyewa81 wrote:Czarnula 87- zniknęłam na liście listopadowych testerek , proszę ponownie mnie wpisać na 17 listopada
o widzisz, kolejna osoba z 17 zniknęła
widzocznie jak z telefonu uzupełniałam to musialam przypadkiem skasować, ale już dopisana jesteśAnia_84 lubi tę wiadomość