Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane prosze o wpisanie do testowania 27ego lustpada 6 cykl starań mam nadzieje ze listopad bd moim szczęśliwym miesiącem
renieczka lubi tę wiadomość
-
Nowembre123 jesteś z Rzeszowa????????? widziałam ze w któryms poscie pisałaś o dr Homa moja ciocia do niej chodzi po 5 latach ostrych staran dzieki niej zaszła w ciąże!!! 27 marca roodzic bedzie ...ja chodze do Łozinskiego w Profamili ale nie wiem czy nie zmienie...
-
Paulina ja się zamierzam do dr.Homy dopiero wybrać w tym miesiącu bo słyszałam i czytałam dużo dobrego o niej jak już będę po wizycie dam znać
narazie czekam na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 16:42
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny....a ja z innej beczki:)...dzisiaj kupiłam męzowi nowy telewizor tak wielki, że jak wróci z niemiec to chyba oszaleje:)nie mam mu sumienia powiedzieć, że wypadłam z "październikowych szcześć" może listopadowego groszka zobaczymy w okularach 3d bo dali do kompletu:)
Mimi86, renieczka, november123 lubią tę wiadomość
-
Matlena wiesz o tym ze znalezc lekarza bardzo dobrego to jak wygra+c los na loterii... ja mam niby dobrego ale prywatnie..ciezko z tym ale kraków jest wiekszy moze lepszy wybór...
Nowembre123 moze już nie bedziesz potrzebować do niej isć bo moze juz jestes w ciąży zycze ci tego... a jakbys poszła do nie to daj znać..a teraz do kogo chodzisz??? -
To ja Wam powiem ze zaczynam mierzyc tempke od jutra - jutro 19dc. Test owu juz widoczny, wiec mozna zaczac polowanie
Wczesniej mi sie nie oplaca zawracac sobie glowy termometrem, bo i tak nie bede miala owulki przeciez w 14 dc . Mysle ze najblizszy weekend bedzie 'tym dniem', albo nawet po czyli 24-25dc. I duuupa znowu przejde na koniec msc z testowaniemNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam, kupiłam dziś nowy termometr bo wcześniejszy odmówił posłuszeństwa...;/
i wchodzę do apteki i pytam się czy ma termometr który pokazuje temp do dwóch miejsc po przecinku spojrzała na mnie jak na idiotkę, ale stwierdziła że klient to nasz pan i poszła poszukać po 5 min przychodzi z termometrem, ale patrzy i mówi że ten pokazuje tylko do jednej cyfry. To ja mówię że nie dziękuję, pani z ciekawością pyta się mnie po co mi taki termometr to grzecznie powiedziałam że do naturalnego planowania rodziny, na co ona odpowiedziała z ironią CO TEŻ LUDZIE NIE WYMYŚLĄ?!
Wzięłam i wyszłam poszłam do Rossmana i bez problemu kupiłam termometr...
I mamy nowego członka rodziny...CHOMIKADaisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tomania dobre dobre usmialam sie prawie do lez To niczym z tymi testami ciazowymi 10 i 25 - CO MI TU PANI GADA, JA MAM NAJLEPSZE, WSZYSTKIE NA 99
Nona, kurcze to owulka tuz za rogiem! To ja sama bede na Wszystkich Swietych w betach urzedowac?mana, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja nie wiem czy zatestuje:/ dzis miałam plamienie, co miesiąc przed okresem pojawia sie takie plamienie:/ ajjj... ale póki @ nie ma jest nadzieja. jak coś przy moich cyklach testowanie będzie pod koniec listopada
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud