Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Jak wam mija poranek? U nas odkad przestawiono czas pobudka o 7.00 juz od 3dni. Na dodatek od wczoraj spuchlo mi dziaslo przy dolnej osemce i chyba czeka mnie dentysta albo chirurg. Sama juz nie wiem gdzie lepiej sie zapisac z takim problemem. nie chc myslec ile kasy wywale. -
nick nieaktualnyHej wam :] uzupełniłam liste o nowe wpisy. Przleciałąm tez na szybko co popisalyście :]
Po to jest lista tylko na pierwszej stronie, żeby nie było właśnie takiego wyszukiwania zafasolkowanych które się tu nie wpisały. Dla mnie to jest głupota i dlatego tak a nie inaczej :]
Czas do wpisywania się daję otwarty. Skoro ktoś chce się dopisac nawet dzień przed testowaniem to droga wolna, dopisze, ale to sama osoba musi podac kiedy chce być wpisana
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Nona, mana, mała.mi, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula prosze zmień mi termin na 24 listopada.. Twój synuś ma 2 latka tak jak mój co teraz robicie jak jest takie zimno mojemu się strasznie nudzi w domu...moze pojdzie do przedszkola od stycznia..własnie zaczął robić siusiu na nocnik takze moze wkoncu załapie
-
a tak przy okazji to moj ginekolog pytal mnie na ostatniej wizycie w sierpniu jak mi robil usg czy nie mialam gorączki po porodzie i czy nie krwawie po stosunku i przepisał duphaston po stosunku i teraz zastanawiam się o co mogło chodzić?????????????????????? macie moze jakieś doświadczenie na ten temat mam zdięcia jakiies z usg ale nie wiem o co tam chodzi..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:Czarnula prosze zmień mi termin na 24 listopada.. Twój synuś ma 2 latka tak jak mój co teraz robicie jak jest takie zimno mojemu się strasznie nudzi w domu...moze pojdzie do przedszkola od stycznia..własnie zaczął robić siusiu na nocnik takze moze wkoncu załapie
Mój MIchaś to dużo się bawi autami teraz i klockami, do tego co raz mu podsuwam farby, plastelinę itp. NIe ma tego na co dzień więc jest urozmaicenie. Pozwalam mu ze mną gotować :] wrzucać przyprawy do garnka, mieszać coś w misce itp :] Na pewno coś wymyślisz
Powodzenia w nocnikowaniu :] nam w miare szybko poszło i na wiosnę już tylko nocnik był :] -
nick nieaktualnyPaulina27 wrote:własnie układamy puzzle ale on woli na podwórko tylko nie moze zrozumiec ze nie da rady bawic sie w piasku...uparty jak tatuś..
A to może jakiś spacer ogólnie? Zbieranie liści kasztanów szyszek? My ostatnio szyszki zbieraliśmy a potem w domu farbami malowaliśmy :]