Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wariatko Ty tak jesteś przygotowana, że od razu w 5 ciąż zajdziesz na raz
nie no, żarty żartami, ale zdrowe odżywianie jest ważne. Ja staram się zdrowo jeść i karmić swoją drugą połówkę nawet nie ze względu na starania, ale dla zdrowia ogólnego Ryby goszczą bardzo często na naszym stole, warzywa, owoce, ale i zrwowe węglowodany, nabiał, dobre tłuszcze.
Nona jak kupiłaś awokado to Ci polecam mój ulubiony koktajl
awokado, banan, jogurt grecki, łyżka miodu i otręby....Bzzzz blenderem i gotowe. Pycha! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak masz twarde awokado to do papierowej torby go i do szafki ciemnej, po dobie powinno być ok
Ja też uwielbiam awokado z pomidorem, kroję w spore kawałki, odrobina soli i soku z cytryny... niebo w gębie
Oj aż się głodna zrobiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 20:49
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Mozesz zamiast migdałów orzechy włoskie/pistacje.brazylijskie...
ZObaczycie jutro jak wrócę z monitu jakie endo wychodowałam
polecane są też wiadomo ruch, brak stresu, świeże owoce i warzywa z różnych grup kolorystycznych, owoce morza-uwielbiam krewetki i mule-tam jest cynk tak potrzebny naszym facetom
buzka
Owoce morza to nie dla mnie niestety, nie lubię ;/ Owoce, warzywa jak najbardziej Ruch jest, stres niestety też ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
Evaa po ostrych kłótniach jest najfajniejsze godzenie się
Ja sobie troszkę ćwiczę, nie dużo ok 10 minut dziennie ale zawsze coś, do tego spacery. Powinno być trochę więcej ale ja ważę za mało i nie chcę schudnąć ;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Evaa takie katharsis jest zbawienne dla związku , a Twój przyjął taktykę faceta, wycofał się w obawie przed większą awanturą
Ja nie jem ryb, ponieważ mój mąż nie jada a nie chcę gotować dla nas oddzielnie poza tym w PL ryby są niestety drogie a te tańsze mają pełno rtęci uwielbiam łososia w każdej postaciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:33
-
Isia tez wazę za malo, jem ile wlezie i nic...patrzylam na wykresy, widzę ze dziewczyny z niedowaga tez zachodzą, moja nadzieja ze i mi się uda.
-
Ostatnio czytalam ze owoce morza maja cynk i inne wit które potrzebują mężczyźni ja zbytnio nie przepadam za krewetkami itd.
-
Kalmary lubię a co do osmiornicy jeszcze jej nie jadlam. W tamtym tygodniu jedlismy ryż z owocami morza. Ide spać dobranoc dziewczyny :*