Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ale ja w weekendy piję głównie winko (nie zawsze czerwone),ewentualnie czasem piwko
dzięki za radę, ale ja bym nie dała rady tak pić te wino czerwone co wieczór, bo nie wstawałabym rano po nim a poza tym byłoby mi ciężko odstawić nie wspomnę o tym jak żółte zęby bym miała muszę zmienić dietę, jem za dużo chemii, mąż też...nie wiem kupię chyba ten żel chociaż zastanawiam się, bo może jak nie mam tego śluzu to lepiej go nie używać ,bo tak miało być, nie chcę żeby na siłę się udało i z embrionem było coś nie tak "tfu ,tfu".
matko dziewczyny dajcie mi po pysku, bo w psychozę popadamNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatima, są takie specjalne aplikacje na telefon, które przypominają o piciu wody, telefon raz na jakiś czas zaczyna wydawać dźwięk wody co ma przypomnieć o wypiciu. Dodatkowo po wprowadzeniu kilku danych program oblicza ile wody powinnaś wypić w ciągu dnia.
Ja wypijam 2 litry dziennie, zawsze dużo piłam, więc to dla mnie nie problem, moja przyjaciółka miła straszne problemy ze śluzem i suchością, ściągnęła apkę, wypija 1,5 l wody dziennie i po problemieNona, Daisy lubią tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Dzięki dziewczyny miałam kiedyś taką aplikację na telefon i faktycznie pomagało, ale ten co mam teraz co chwilę łapie trojany mimo zabezpieczeń poza tym strasznie mi rozładowywała telefon, ale za jakiś czas zamienię się z mężem na telefony i wtedy ściągnę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Fatim aż się usmiechnelam jak czytałam o Twoim łóżku. Nasze tez ucierpiało ostatnio. Tyle, ze mamy tapczan...jak przyjdą stypendia to jedziemy po nowe.
Czy któraś z Was może kojarzy nazwę tej aplikacji?
jest ich kilka np: Water Your Body,
Hydro - Pij Wodę I Pomagaj,
Waterlogged
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny