Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:czytam wszędzie że po clo się tyje a ja schudłam 3 kg chociaż nie wiem czy to nie zasługa bromergonu
od maja przyjmuję Metformax na poprawę pracy jajników, czytałam że od niego można schudnąć i fakycznie od tego czasu zgubiłam 7kg, oczywiście rozsądniej się odżywiam i to też miało wpływ na utratę wagi ale bardzo szybko mi zeszły i czuję że jest to duża zasługa zasługa Metformaxu
można więc upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Zacznij prowadzic wykres i udostepnij to moze cos podpowiemy/ 6.11 będziesz w 13dc-idealnie żeby zobaczyć pęcherzyk dominujący, skoro cykle masz 30 dniowe to pewnie będziesz jeszcze przed owulacją-gin powie, że za około 3-4 dni będzie owulka. Spytaj ile grubosci ma endometrium i ile mm ma pecherzyk dominujacy. Napisz nam o tym. Powodzenia
czesc dziewczyny, dzieki Nona jak cos to bede jeszcze pytac przed wizytą... ja duphaston brałam przez 3 cykle i nici ale szczerze fatalnie sie po nim czułam ten cykl pierszy bez dupka powiedz mi jeszcze czy ty chodzisz prywatnie na monit jezeli tak to ile to kosztuje??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane jak coś trzymajcie dla mnie miejsce
Ja jutro mam termin @ i wszystko się wyjaśni bo zwariować normalnie można
U nas w kuchni też więcej ryb i warzyw ale czasem domowa pizza i frytki się znajdąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 09:44
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-