Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie:) oj zbliża się listopad oby był owocny dla nas wszystkich Ja dopiero od tego cyklu mierzę temperaturę, jeszcze jestem w tym ciemna, szyjki nie sprawdzam, do niedawna zawsze czułam owulacje od 2 cykli nie, śluzu też nie ma dużo:/ niby jest ale bardziej w środku, może wystarczy to:/
powiedzcie w jaki sposób zażywacie siemie lniane? robicie napar?córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pijecie cały cykl siemię bez przerwy? ile dziennie pijecie? ja 2 cykl( tzn. do owulacji ) zaczęłam łykać wiesiołek, ale efektu jeszcze nie ma spektakularnego:D doczytałam się ze dopiero po 2-3 cyklu widać efekty.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w takim razie czekam teraz na testowanie z kwasem foliowym i witaminka b12 a dalej zobaczymy
jakbym chciała przesunąć czas, tak mi się dłuuuużycóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
jak zaszłam w 1 ciążę nie miałam absolutnie żadnych objawów ciąży totalne zero, drugi raz ( poronienie) przed miesiączką wiedziałam że się udało piersi były jak dwa ciężarki.. teraz za każdym razem wyczekuje na objawy jak na zbawienie:D szalenstwocóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Cześć dziewczyny. Chciałabym się do Was przyłączyć. Mogę? Jeśli ktoś chce poznać moją historię to zapraszam do przeczytania mojego pamiętnika.
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:39
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Ja przy 1 ciazy nie mialam zadnych objawow, ani na poczatku ani przez cala ciaza poza rosnacym brzuszkiem. Po prostu zrobilam test w dniu spodziewanej miesiaczki i bach! Dwie grube czerwone krechy, test dalej mam na pamiatke. Ciekawa jestem jak bedzie w drugiej ciazy, oby tak samo bo ciaza byla dla mnie najszczesliwszym okresem zycia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny