Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
W czasie zabiegu byłam pod narkozą, później miałam środki przeciwbólowe i jakieś chyba przeciwzapalne, dostałam też tabletki antykoncepcyjne na wyrównanie cyklu, nie pamiętam po jakim czasie cykl wrócił do normy, bo to było prawie 6 lat temu...nie starałam się pózniej o dziecko, bo miałam depresję przez dwa lata. Co do bólu to o wiele większy niż fizyczny jest ten psychiczny. Będziesz musiała odczekać chwilkę ze staraniami, ile dokładnie powie Ci lekarz. Będzie dobrze masz nas, u mnie był to temat tabu dlatego też tak to się skończyło "psychicznie".
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaapaulaa wrote:Hej dziewczyny mam problem:-( zawsze mialam ladny sluz i byl wodnisty w dni plodne... teraz jakby sie skonczyl.
W dzien pregnylu mialam pol dnia wodnisty a tak to caly czas kremowy jak juz uda mi sie go dopatrzec...
Ja mam to samo po Dongu (chyba) wcześniej miałam dużo śluzu w płodne, a w tym cyklu ledwo ledwo.
Kochane dopisuje się do Was -
Katarzyna87 wrote:Miałas? Możesz mi napisać czy to boli w czasie i po zabiegu? Jak szybko cykl wrócił do normy?
Bądź dzielna... tule mocno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
estrella wrote:Ja już tydzień po owulce 3.11 testowanie... chyba, że @ wcześniej przyjdzie...
-
nick nieaktualny