Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
u mojego szwagra wlasnie nie wiedzą czy to wada genetyczna czy nabyta on jakos w sumie ma 8% plemników , słabą ruchliwość + te 8 mają uszkodzoną główke czy jakos tak...
zobaczymy co moj gin powie 6 listopada mam wizyte i niby mam isc na laparoskopie a czy jego wysle na badanie to nie wiem... -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Witam dziewczyny, u mnie dziś tempka w dół, jest mi przykro, niech mnie ktoś przytuli
-
U mnie wczoraj nici z serduszkowania wyszły, ostro się pokłuciliśmy, potrzebowałam się rozluźnić i spędzić sama wieczór więc pogońiłam go do kolegów, wypiłam dwa kieliszki wina czerwonego, przeczytałam dwa rozdziały książki,obejrzałam film i trochę popłakałam...on wrócił jak poczuł, że już może a rano już wszystko było ok, oczyścila nas ta kłótnia, doszliśmy do porozumienia i serduszkowanie przełożylišmy na dzisiejszy wieczór a wióry wczoraj leciały, oj leciały
-
Anastazja 5-8 dpo powinien spac. Taki jednodniowy spadek, wtedy się zagniezdza. Ja to czekam na ten spadek. Bo narazie to dziś mi tempka poszła w gore zamiast w dol.
-
Fatim wrote:U mnie wczoraj nici z serduszkowania wyszły, ostro się pokłuciliśmy, potrzebowałam się rozluźnić i spędzić sama wieczór więc pogońiłam go do kolegów, wypiłam dwa kieliszki wina czerwonego, przeczytałam dwa rozdziały książki,obejrzałam film i trochę popłakałam...on wrócił jak poczuł, że już może a rano już wszystko było ok, oczyścila nas ta kłótnia, doszliśmy do porozumienia i serduszkowanie przełożylišmy na dzisiejszy wieczór a wióry wczoraj leciały, oj leciały
taka burza na morzu czesto dobrze robi-a po burzy mezusiowie calkowici inaczej sie zachowuja..heheFatim lubi tę wiadomość
-
Hejka!
Ja dziś obudziłam się z zapaleniem pęcherza... Więc pije duuużo herbatek ziołowych i wody, siedząc pod kocykiem. Mój pojechał kupić mi żurawinkę i jeszcze jakieś lekarstwa. Kochany jest. W końcu ovu wyznaczyło u mnie owulację. Po wczorajszej rozmowie z Anią 84, nie tracę nadziei. -
Muffinka moja częsta przypadłość polecam Ci Furaginum na receptę szybko odejdzie i przez długi czas się nie pokaże zakwaszaj organizm, żurawina do jedzenia,hibiskus do picia, ciepły termofor na podbrzusze, kocyk i dużo picia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:00
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Uffinka nie zazdroszczę zapalenia pęcherza, to tak boli,
No to dziewczyny skoro tak piszecie to nie tracę nadziei, los sam pisze nam scenariusz
Niech pisze byle szybko wprowadził nowych aktorówAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja, wykres wcale źle nie wygląda, będzie dobrze
Dziewczyny, jak wróciłam do domu czekała mnie niespodzianka - mój mąż od dzisiaj zaczął stosować Desmoxan (czekał od jego urodzin, czyli od 01.04)... czyli moje gadanie ma jakieś rezultaty
Oby tylko nie zaprzepaścił tego i jednak oby mu się udało rzucić palenie!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -