Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona ja brałam dupka ale kazał odstawić żeby pojawiła się @. Chociaż czasami zdarza się, że podczas bvrania progesteronu cyz też progestagenów @ pojawia się już w trakcie brania najczęsciej pod koniec
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 22:06
-
nick nieaktualnyMini Mouse wrote:Cześć dziewczyny. Chciałabym się do Was przyłączyć. Mogę? Jeśli ktoś chce poznać moją historię to zapraszam do przeczytania mojego pamiętnika.
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia!
witaj
podaj datę testowania to dopiszę cię na listę :] -
nick nieaktualny
-
Nona dupek w razie czego nie blokuje owulacji i w większości wypadków nie podnosi temperatury (wg ulotki nie ma takiego działania). Są dziewczyny, które cały cykl go biorą. @ może przyjść przed odstawieniem, zazwyczaj lekarz zaleca brać go przez 10 dni, zrobić test, jeżeli negatywny to odstawić, pozytywny brać dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 01:20
Nona lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
W tamtym miesiącu tylko jeden dzień po owulacji mnie bolaly jajniki i piersi mocno bolaly i dostalam okres, teraz kilka dni bola mnie jajniki szczególnie lewy i nie bola mnie piersi tylko mam powiększone. Dzięki Nona może nie muszę się martwić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny