Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze raz gratuluję wszystkim zafasolkowanym
i trzymam kciuki za następne testerki
Przytulam również wszystkie, do których przyszła ta okropna @ i trzymam za Was kciuki w nowym cyklu, pamiętajcie jesteśmy tu z Wami i Was wspieramymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Mój w ogóle nie pyta. Nie gadamy o śluzach itp. Ten temat przerabiamy z Wami, z moim to bardzo ogólnie. Widzi, że mierzę tempkę i zaznaczma sobie ale nie zna się na tym. Mam nadzieję że nie dostane zjebki że nie uczestniczy w tym wszytskim bo wiecie-sama w ciążę nie zajde. Moj za to gotuje i dba o zdrowe odżywianie.
Moj maz wrecz nie przepada kiedy mowie, ze sluz taki,a temp taka. Sam mi powiedzial, ze woli zeby mu powiedziala, ze danego dnia mam na niego WIELKA ochote
Mowi ze cala reszta go przeraza a nawet powoduje ze mniej sie mu chcemana, małaMyszka, Nona lubią tę wiadomość
-
Isana i Minja gratulacje!
mana do boju!
Fatima to widze ze idziemy łeb w łeb - u mnie test owu tez negatywny - cholera wie co z ta owu. Anyway męża zgwałce jak wróci z pracyCarmen.92, mana lubią tę wiadomość
-
Ja się pozytywnie nastawiam, kobiety jeszcze 20min a mnie już tak suszy macie jakiś sposób na sikanie na zawołanie ? Nie wiem czy nawet będę miała czym zrobić tego testu odkręće kran i będę słuchać wody, może to pomoże
Madlene84 nie ma co się poddawać, bo takie cykle płatają nieraz niespodzianki i sieją groszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 21:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzonaboba wrote:ja nie miałam kiedy napisać że u mnie test negatywny ;(
jestem trochę załamana miałam sen że test był negatywny więc robiąc go podejrzewałam że tak bd ale tak czy inaczej jest mi przykro
w tym cykl już daje sobie z temp. spokój od następnego zacznę od nowa nie chce się bardziej denerwować. no i w grudniu będzie 2 lata
trzymam kciuki za jutrzejsze testerki sikajcie na zielono
czekamy na ewentualną @ i wtedy zaznaczam na liście
-
nick nieaktualnyserena1989 wrote:Dziewczynki, zaglądam do was z fioletowej strony z wczorajszą betą 454,11 , przesyłam masę zawirusowanych całusków :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* i czekam na Was w lipcówkach
Trzymam kciuki za Wasze staranka w tym miesiącu
hmmmm nie była na liście dziewczyna i teraz nie wiem czy dopisywać czy nie, bo miało być tylko osoby z listy - czekam na wasze opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 22:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Ja się pozytywnie nastawiam, kobiety jeszcze 20min a mnie już tak suszy macie jakiś sposób na sikanie na zawołanie ? Nie wiem czy nawet będę miała czym zrobić tego testu odkręće kran i będę słuchać wody, może to pomoże
Madlene84 nie ma co się poddawać, bo takie cykle płatają nieraz niespodzianki i sieją groszki
najwazniejsze
mnie sie wlasnie juz poprzedni cykl wydluzyl i przegapilismy owu ktora byla w 22dc, teraz nic nie przegapie. Chcialam wiedziec dokladnie co ja i kiedy i wtedy starania podwoic, ale chyba nie jest mi dane. Poki co trzymamy statystyke co 2 dzien