Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Faktycznie, poki co slabo z naszymi groszkami ale wszystko da sie nadrobic.
U mnie plamienia skonczyly sie wczoraj, trwaly 3dni wiec moze faktycznie to plamienie okoloowulacyjne albo spowodowane antybiotykiem bez probiotyku.
Polecicie mi jakis lek przeciwbolowy, dobry? Apap nie dziala. A nie wiem czy ibuprom albo metafen mozna.. -
Witam
U mnie tempka dziś spadła-13 dpo,test też negatywnym,odstawiam luteinę i czekam na @.Widzimy się w Grudniu Pozdrawiam
Powodzenia dla Całej Reszty TestującychWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:29
-
Ehhh ja jeszcze jakieś minimalne nadzieje mam ... bo to pierwszy taki cykl, w którym do teraz boli mnie okolica krzyżowa , podbrzusze.. odczuwam zimno i jestem nie do życia ... spać spać spać.. leżeć leżeć leżeć...płacze z byle głupot...zobaczymy za 5 DNI ...
Szkoda ze zaczełam robć kalendarz tydzien temu i ze nie mam systematycznosci z temperatura zeby mierzyc o 7
chyba mam depresje -
Aj mialo się zielenic... a cos sie zaczelo nie tak jak trzeba ;/ przytulam dziewczyny.
Witam sie z Wami i zycze udanego dnia.
U mnie temp wciaz nie wskazuje nic. Sluz nadal rozciagliwy. Test ovu zrobie popoludniu... czekam nieco zrezygnowana...
:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilejdi wrote:Hej dziewczyny.
U mnie plamienia skonczyly sie wczoraj, trwaly 3dni wiec moze faktycznie to plamienie okoloowulacyjne albo spowodowane antybiotykiem bez probiotyku.
Polecicie mi jakis lek przeciwbolowy, dobry? Apap nie dziala. A nie wiem czy ibuprom albo metafen mozna..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:51
-
nick nieaktualnyWitam kochane w końcu Was odwiedziłam, ostatnio coś czasu mi brakuje, załatwienia, sprzątanie, wyjazdy... Ale już jestem i walczę razem z wami
Nona wrote:oj nieee, laseczki! Ale szkoda. Przytulam. Najgorzje jak tam chamsko @ zaskoczy we śnie albo podczas wysokiej tempki jak czasme u mnie...ech dziewczyny....kto przełamie ta passę?
No dziewczyny bierzemy się w garść, bierzemy naszego ukochanego i do wyrka majstrować boboNona, renieczka, november123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Hej dziewczyny.
Polecicie mi jakis lek przeciwbolowy, dobry? Apap nie dziala. A nie wiem czy ibuprom albo metafen mozna..
nie powinno sie brać tabletek które w swoim skąłdzie mają ibuprofen, czyli odpada ibuprom, ibum. Pyralgina, apap te są dozwolone reszta nie wiem jaki ma skład:) Nawet w podpowiedziach kiedyś była o tym mowa iż ibuprofen blokuje owulacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 10:26
Daisy lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyWitam się z wszystkimi listopadówkami
Co to za złe wieści z rana Przytulam mocno
Coś ten listopad Nam nie sprzyja ;/ Dzisiaj od rana męczy mnie kłucie w podbrzuszu i jajnikach, do tego pęcherz mnie męczy, ale tylko rano ;/ po południu i wieczorem jest okey ;/ Dzisiaj sobie kupię żurawinę i będę ją wcinać, bo samo picie wody nic nie dajeNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też @ za drzwiami stoi, dobrze, że nie wpisywałam się na listę, bo po raz kolejny popsułabym tylko statystyki! Piersi przestają boleć, brzucha wg nie czuję, czyli wszystkie objawy ustąpiły. Tak więc i do mnie franca podstępem przyjdzie! No nic, trzeba zabierać się za kolejny cykl
Trzymam za was kciuki