Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najlepsza metoda to uprawiać seks co 2-3dni i nie przejmować się owulacją. Nie jest to jednak takie łatwe do spełnienia, zwłaszcza, że ludzie się kłócą, mają gorsze dni, chodzą przemęczeni kim jest dla mnie siostra cioteczna męża ?
rodzi za 3 tygodnie, a zaszła w 2 cyklu...dziwnie się zrobiło kiedy dowiedziała się ile my się staramy choć to dopiero 4 cykl inni nieraz potrafią dać odczuć, że coś z nami nie tak lub się litują... -
Fatim daj spokoj, głowa do góry. Ostatnio pisalam Wam, ze zona naszego wspolnika zaszła w 1cs. Świat się zawalił, ale juz mi przeszło, choć nawet nie pytam jak się czuje Wiem, wredota jestem, ale jakos nie mam ochoty wysluchiwac Jej podniet o tym, ze wymiotuje na widok naczyn w zmywarce.
Nona, Carmen.92, agniesja, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Ibuprom nie bardzo. Pyralgina też może opóźniać owu. Chociaż nie ma co dać się zwariować. Jeśli masz cierpieć, to lepiej wziąć jedną tabletkę i chwilę odpocząć.
I nie na każdą to opóźnienie działa. Np. ja w tym miesiącu na początku cyklu byłam chora, brałam garściami Apap na ból głowy, ale niezbyt coś dawał, więc wzięłam ze 3 razy ibuprom i raz pyralginę, a owulka mi się przyspieszyła, zamiast opoźnić. Także no... różnie może być
Możesz spróbować napoju imbirowego - kawałek świeżego imbiru obrać ze skórki, pokroić drobno albo w cienkie plasterki i zalać wrzątkiem, parzyć 10 minut i pić ciepłe. Można domieszać miodu i soku z cytryny. Dobrze robi na przeziębienie, a mi ostatnio pomagało na ból głowy - aż nie wierzyłam, że działa, ale działało
Tylko u mnie nie o bol glowy chodzi a bol po wyrwaniu osemki i myslalam ze juz mnie nie bedzie teraz bolec a jak ominelam ketonal i wzielam apap to myslalam ze sie zesram z bolu brzydko mowiac hehe moze ta pyralgina bedzie dobrym pomyslem.
A tak ogolnie cycki mnie dzisiaj bola bardzo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:27
-
nick nieaktualny