Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:No właśnie, ale sama też tak myślałam ( jak byłam dużo młodsza i nie chciałam wpaść) myślałam ze tylko raz i wpadka... a jednak nie jest tak łatwo heh
A propos wytrysku. Ja dziś rano dostałam -truskawkowy. Dobrze, że chociaż temperatura mnie nie zmyliła jak to poprzednio bywało
W niedzielę mąż wraca z delegacji. Ależ go wytarmoszę
POWODZENIA W LISTOPADZIE !! -
Witajcie kochane staraczki Co się tutaj u Was dzieje?? Mamy już jakieś groszki?? Wpadam w odwiedziny bo ja po poronieniu daję sobie chwilę przerwy ale mocno Wam kibicuję gdzieś mi się tu kiedyś rzuciła w oczy Wasza lista bardzo fajna i twórcza trzymam kciuki za Wasze fasolki[*] 6.06.2014 Aniołek
[*] 25.10.2014 kolejny Aniołek
Boże proszę Cię o Cud i o kolejną ciążę, tym razem szczęśliwą i o zdrowe dzieciątko, proszę. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, wiem, że są tu mniejsze i większe kociary, więc podsyłam wam aukcję ze świetnym kalendarzem na 2015, przez którego zakup możemy wesprzeć jedyne kocie hospicjum w Polsce
Tylko 20zł a ile pomocy dla kociaków
http://allegro.pl/kotografika-2015-kalendarz-charytatywny-dla-kotow-i4737413103.html
hospicjum na fejsiku https://www.facebook.com/KocieHospicjum
Nie mam żadnych profitów przez to, ze tutaj to wklejam, mam nadzieję, że nikogo tym nie urażam
To po prostu moja prośba dla was bo wiem, ze wszystkie macie wielkie sercaDrzwiona, Daisy, zania1313, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Minja i Isana gratulacje
spokojnej ciąży życzę i zarażajcie resztę niech się robi zielono
Resztę dziewczyn tulę i dużo cierpliwości w kolejnych staraniach życzę
Magda_lena88 czekamy na wiadomości po wizycie
Ja jak narazie mam totalny luz nie spinam się jak w poprzednim cyklu, temp sobie mierzę, 10 idę na monit i zamierzam regularnie co drugi dzień kusić narzeczonego seksi piżamkami, żebym znowu nie usłyszała że potrzebuję go tylko w czasie owulacji i że ma dość i wyrzuci mi piżamę w misie (moją ulubioną) Pewnie z dnia na dzień będzie mi coraz gorzej ten luz utrzymać ale jak ma być dzieciątko to będzie jak nie teraz to później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 13:56
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
ja byłam zapisana na dziś na testowanie ale w związku z tym że w tym cyklu owulacja przesunela mi się o 2 dni to dopiero w piątek bede testować ale od razu "z grubiej rury" polece zrobić bete
No chyba że wcześniej nie wytrzymam i jutro rano zrobię test.
-
Nona wrote:zawsze po owu mozesz proponowac LODZIK, myślę że nie pogardzi
święta prawda dobry lodzik nie jest złyLandryneczka, Nona lubią tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny