Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZalozylam ten watek i sie tu dzis wprowadzam z calym bagazem. @ sobie przylazla, wiec zaczynam oficjalnie cykl listopadowy.
Witam wszystkie testujace w listopadzie! Podbijamy statystyki i zachodzimy grupowo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 10:09
Drzwiona, celia, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
No dobra, to mała korekta:
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Celia
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia
11 lis JustynaS (albo 10.11)
12 lis Kierzynka
15 lis Jaga
20 lis Lili; Drzwiona
22 lis biedronka1982
A przez cały listopad modlitwa, by było zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 10:17
Drzwiona, Andzia33, biedronka1982, ;oniqa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia33 wrote:Dzień Dobry
Byłam u ginki mam dwa pęcherzyki w prawym jajniku 15,2 i 12,7 we wtorek zobaczymy czy pękły.
Pozdrawiam!
Super szybko ći rosną
Ja w 11 dc tylko bez rzadnych clo itp miałam 11,6 na lewym a na prawym kilka po 7-8 mm ciekawe czy sie dochoduje i bedzie owulka... bo jak tak czytam te wasze posty że w 8-9 dc macie 15 12mm to jakos marnie umnie ...
no ale moze musze dłużej poczekac za endo mam 10 mm - lekarz powiedział ze jest pieknie przygotowane wiec w weekend kazał ostro działać bo urosnąć i peknąc powinny 26-28 pazdziernikAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Super szybko ći rosną
Ja w 11 dc tylko bez rzadnych clo itp miałam 11,6 na lewym a na prawym kilka po 7-8 mm ciekawe czy sie dochoduje i bedzie owulka... bo jak tak czytam te wasze posty że w 8-9 dc macie 15 12mm to jakos marnie umnie ...
no ale moze musze dłużej poczekac za endo mam 10 mm - lekarz powiedział ze jest pieknie przygotowane wiec w weekend kazał ostro działać bo urosnąć i peknąc powinny 26-28 pazdziernik
Ja jeszcze też bez clo,jak teraz nie zajdę to mam dostac od nowego cyklu.Mam szybkie owulki i często po dwa pęcherzyki,endo też przygotowane,więc dlaczego dziecka nie ma przez dwa lata?Iwka lubi tę wiadomość
Andzia33 -
Trzymam kciuki żeby sie obyło bez Clo i żebys zobaczyła II krechy
ja póki co czekam - ciesze sie tylko że biocenza wyszła dobrze i ze endo sie odbudowalo po 2 miesiacach przerwy bez clo bo jak bralam clo to miałam 5mm <ściana>Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hehe nie wiem ostatnio mam faze na grapefruita a że jest w lekach to zaznaczyłam nie jjem go specjalnie - ot takaa moja zachcianka w tym cyklu
Widzę ze ma wpływ na krążenie ukrwienie i zmniejszenie cukru , i na stawyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2013, 14:32
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania :* chyba nie muszę pisać jaki mam nastrój...
Ale z minuty na minutę się uspokajam i rozpoczynam ten cykl z nową nadzieją i siłą.
Nie, no smęcę dziś znowu. Weźcie mnie kopnijcie w doope.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Wiem, mam nadzieje że ten nstrój juz nie wróci przez 9 miesiecy
Będę trzymała kciuczki
<kopek> hehe tylko taki leciutki bo nie smecisz ..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Ania1986
04 lis Celia
05 lis nezumi
08 lis kada24, Ania_84
10 lis esencia
11 lis JustynaS (albo 10.11)