Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:justysia racja, ja musze czekac jeszcze 10 dni, moze dłuzej...narazie jeszcze jest ok, ale tak 3,4 dni przed terminem to sie jazda dopiero zacznie
no właśnie ja to taka niecierpliwa jestem, całe szczęście że testów nie mam w domu, dopiero w piątek jadę na zakupy to i kupię....
A do piątku oszaleję. Tu mnie kłuje, tu mnie pika, @ czuję w cycku, ale nadzieja jeszcze jest...kaarolaa, blue00, Ann_, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:no właśnie ja to taka niecierpliwa jestem, całe szczęście że testów nie mam w domu, dopiero w piątek jadę na zakupy to i kupię....
A do piątku oszaleję. Tu mnie kłuje, tu mnie pika, @ czuję w cycku, ale nadzieja jeszcze jest...mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowym mamuśkom szczęśliwych 9 miesięcy i oby pozostała część miesiąca była również zaserduszkowana
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyja to czekam na moment kiedy będę senna oraz na ciągle latanie do kubelka. bo w ciąży którą poroniłam tak miałam, może objawy będą podobne jeśli się udało, a jak nie to trudno będę się starała na gwiazdkę
mała_mi, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:hehe ja mam jeden test ktory sobie lezy w szafce od wrzesina mnie nie ciagnie do robienia testow, bo mam regularne cykle i dopoki nie zacznie sie 30 dc nie zrobie szybciej...kochana wytrwalosci zycze a patrzac na wykres mysle, ze bedzie zielono
karola, poprzedni wykres też piękny był, miałam nadzieję na zieloną kropeczkę, a tu po 16 dniach fl, przy 36,9 przyszła @. A okazało się że mam zapalenie jajników.....
Ale się nie poddam
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:amela widze, ze juz niedługo bedziesz wiedziała co i jak trzymam kciuki...
w piątek na dodatek mam jeszcze usg także się troszeczkę denerwuje ;/ rano zrobię test przed usgAndzia33 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny