Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam pytanie do tych co mają II, czy wy też miałyście przed planowaną @, a raczej po owulacji bóle w podbrzuszu albo jajniku tak lekko? bo ja nigdy i nie wiem czy po poronieniu się poprzestawialo czy jak bo u mnie teoretycznie 3 dni po owulacji i czuje napięcie w jajniku, pobolewanie piersi.
-
Hej słoneczka u mnie @ się pojawiła wczoraj wieczorem , po przebojowych 7 godzinach na pogotowiu z synem. Masakra jakaś z naszą służbą zdrowia!!
Ja odstępuję od starań , muszę doprowadzic cykl do ładu i składu bo jest porypany na wszystkie strony , zresztą trzeba odpocząć od tego bo zaczęliśmy z mężem współżyć mechanicznie a tak się nie da życ.MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
justysia90 wrote:mam pytanie do tych co mają II, czy wy też miałyście przed planowaną @, a raczej po owulacji bóle w podbrzuszu albo jajniku tak lekko? bo ja nigdy i nie wiem czy po poronieniu się poprzestawialo czy jak bo u mnie teoretycznie 3 dni po owulacji i czuje napięcie w jajniku, pobolewanie piersi.
Ja tak mialam ale bardzo delikatnie. Potem zostal tylko dosc mocno odczuwalny bol piersi ktory skonczyl sie kilka dni przed @
-
justysia90 wrote:mam pytanie do tych co mają II, czy wy też miałyście przed planowaną @, a raczej po owulacji bóle w podbrzuszu albo jajniku tak lekko? bo ja nigdy i nie wiem czy po poronieniu się poprzestawialo czy jak bo u mnie teoretycznie 3 dni po owulacji i czuje napięcie w jajniku, pobolewanie piersi.
Piersi wyskakiwały ze stanika, a jajnik cały czas nie pozwala o sobie zapomniecAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustysia90 wrote:mam pytanie do tych co mają II, czy wy też miałyście przed planowaną @, a raczej po owulacji bóle w podbrzuszu albo jajniku tak lekko? bo ja nigdy i nie wiem czy po poronieniu się poprzestawialo czy jak bo u mnie teoretycznie 3 dni po owulacji i czuje napięcie w jajniku, pobolewanie piersi.
hej ja tak miałam, ale bardzo często i wcześniej tak miałam , więc ciężko osądzić... ja czułam się jak przed każdą @ tak naprawdę ... jedyną zmianą było to że któregoś razu zauważyłam na papierze jakby małe plamienie (po owulacji) ... (zagnieźdzenie?) a tak to zawsze kłuły mnie jajniki i bolały piersi po bokach
Tak że najlepiej się nie nakręcać a potem mile zaskoczyć - czego oczywiście Ci życzęAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój jajnik też od tygodnia ciągle przypomina o swoim jestestwie. Sama nie wiem co myśleć o moim niezakończonym cyklu... temp od 3 dni na tym samym poziomie, test negatywny. A dziś mam 28 dzień cyklu.Zazwyczaj mam 25-26 dniowe cykle. Jak myślicie jest nadzieja...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 10:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjesli nic sie nie zmieni to jutro rano powtorz, byc moze za szybko robiłas test i dlatego nie wyszedł...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:)
19 lis AnBe (-), Natka, Blue00
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, alma
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif, Amela
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
29 lis justysia90
30 lis Olgenek, Natasza82, Kalitria
I 4 kolejne serduchaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 10:30
Andzia33, Ciapulinka, AnBe, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny