Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 ,
Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa
15 lis Jaga, Sergi
16 lis eunika(-)
19 lis AnBe (-), Natka, Blue00
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, alma
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif, Amela
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
29 lis justysia90
30 lis Olgenek, Natasza82, Kalitria
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Justysia mnie zawsze ok. 10 dni przed @ bolą piersi i teraz też już tak jest.Pewnie w okolicach środy-czwartku zacznie się plamienie i w sobotę przyjdzie @.
Kalitria u mnie zimno i pochmurno.Najchętniej przespałabym ten dzień.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Justysia mnie zawsze ok. 10 dni przed @ bolą piersi i teraz też już tak jest.Pewnie w okolicach środy-czwartku zacznie się plamienie i w sobotę przyjdzie @.
Kalitria u mnie zimno i pochmurno.Najchętniej przespałabym ten dzień.
u mnie podobnie wiec tez @ wyczekuje... -
Klif wrote:Ja chyba naprawdę wyślę męża na badania po nowym roku. Czeka mnie poważna rozmowa w związku z tym. Zaraz mija rok naszych starań.
Wiem ze faceci roznie do tego tematu podchodza, ale przeciez to tylko jedno spuszczenie sie do kubeczka. Zawiezc i czekac na wynik. Nie chce twoj maz tego zrobic jeszcze w tym msiacu? -
Lekarz powiedział żeby poczekać i zrobić takie badanie styczeń-luty razem z moim profilem hormonalnym. Myślę, że u niego raczej chodzi o to, że boi się wyniku, że według niego jak będzie nie taki, to będzie czuł się mniej wartościowym mężczyzną. Nie mówi tego głośno, ale wiem że tak uważa. Na temat samego badania już rozmawialiśmy wcześniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlif wrote:super, super tylko czy dla nas jakieś serduszka zostaną, czy limit się wyczerpał?
U mnie typowo przed @, więc raczej znów dupa
Absolutnoie limit się nie wyczerpał !!!!
listopadowe szczęście - trwaj !!!Klif, MalutkaEve, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Ja chyba naprawdę wyślę męża na badania po nowym roku. Czeka mnie poważna rozmowa w związku z tym. Zaraz mija rok naszych starań.
Kochana popieram !!! U nas po prawie 1,5 roku starań wysłałam - za sugestią ginekolozki męża na badania ,.,,, i to był dobry krok ...
moja lekarka powiedziała że teraz więcej problemów leży po stronie facetów, takie czasy ...
-
nick nieaktualnyKlif wrote:Lekarz powiedział żeby poczekać i zrobić takie badanie styczeń-luty razem z moim profilem hormonalnym. Myślę, że u niego raczej chodzi o to, że boi się wyniku, że według niego jak będzie nie taki, to będzie czuł się mniej wartościowym mężczyzną. Nie mówi tego głośno, ale wiem że tak uważa. Na temat samego badania już rozmawialiśmy wcześniej.
Wiem co czuje Twój mąż ... gdy mój odebrał swoje wyniki ... nienajlepsze upłynnienie, leukocyty, bakterie i ...POJEDYNCZE PLEMNIKI(!!!!) chodził struty, smutny ... ale powiedzielismy sobie że walczymy, poszedł do jedengo urologa (który zaraz gadał o in vitro i biopsji jąder!), potem do drugiego - mądrzejszego który przepisał leki i ... chyba się udało chociaz mąż leki brał niecałe 2 miesiące ...
Tak że ... trzymam mocno kciuki Klif
a jak masz mądrego faceta - pójdzie na badania i do lekarzaKlif, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładanie Klif
Wiesz ... ja byłam pewna że u męża wsio ok, nawet śmiałam się i mówiłam męzowi że to tylko ''formalnośc'' bo przeciez taki facet jak Ty ....
A ja miałam iść na laparoskopię, bo w sumie ginekolozka powiedziała że u mnie wsio ok, ksiązkowe i że może jajowody mało drozne no albo z nasieniem męża cos nie tak ...
MalutkaEve: wiruski specjalnie dla Ciebie :
#$#$%#$^#$^$%&^%$^%@#@%$^&&%$#@!#$%^&^%$#@#$%^&*^%$#@!#$%^%$#$%^%$#@!$%^%&%$^%#%$^%$#%$^%&^%#^&^%^$%$^&^*%%$#%^&*^%$#$%^&*^%$##$%^&%$##%$^^&^%#$^&%$%
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:ja sie boje ze to jednak u mnie jest problem... no, zobaczymy...
Kochana a cykle masz regularne, ksiązkowo raczej u Ciebie ?
ale najlepiej na badania wybrac się razem ... my straciliśmy ponad rok czasu ...Anastazja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Kochana a cykle masz regularne, ksiązkowo raczej u Ciebie ?
ale najlepiej na badania wybrac się razem ... my straciliśmy ponad rok czasu ...
cykle ok, podtrzymuje dobry poziom tsh i prolaktyny lekami, ale musze chyba zrobic jeszcze badania hormonalne, tylko nie wiem od ktorych bezwzglednie zaczac- chyba testosteron i progesteron...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny