Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez widzialam ten filmik.... Bosko to wyglada
Ale widzialam jeszcze kilka innych podobnych. To jest chyba jakas terapia woda czy cos takiego... Dzieci maja wrazenie wtedy ze nadal sa w lonie matki. Poszukajcie na necie bo sa niesamowite te filmikiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:Gratulacje!!! Ja też byłam u gina i mam 4mm pęcherzyk mimo dużo wyższej bety. Martwie się ciągle, że coś jest nie tak przez te plamienia. Tęsknie za wami kochane staraczki. Mam nadzieję, ze nikt się, nie zezłości, że ciężarna odzywa się nadal na staraczkowym.
Ecencia nie tęskń za staraniem ciesz się czekaniem na maleńką fasoleczkę
A odzywaj się koniecznie, bo to nie o to chodzi, by nasze ciężarówki nas, jeszcze starających się, nie wspierały i nie pojawiały się tu - BROŃ CIĘ PANIE BOŻE Każde słowa otuchy są na wagę złota w tym staraczkowym życiu
I Twoja tu WSPIERAJĄCA obecność oznacza, że empatia nie ginie po zafasolkowaniu
Eunika where are you??? Ściskamy kciuki, a tu sprzątać trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 11:06
Andzia33, kaarolaa, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Gratulacje dla wszystkich świeżych mam
ps. dołączam też do pytania o ten kalendarz księżycowy, może ktoś przybliżyć o co kaman ?
Na ten temat, ale jak nie radzicie sobie z wykresem, to Wam go sporządzę i wytłumaczę o co chodzi, BuzkiakiTopola lubi tę wiadomość
-
alma wrote:hej dziewczyny;-) napiszę Wam wszystko o tym kalendarzu, ale po południu, bo wtedy będę wolniejsza. Wcześniej ja i malinkowe podawalysmy link do strony
Na ten temat, ale jak nie radzicie sobie z wykresem, to Wam go sporządzę i wytłumaczę o co chodzi, Buzkiaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o nie...... a myślałam że się tu schowam przed tobą, Malutka
ja właśnie zakukałam na grudniowe mamusie, którego założycielką jest Malinkowe oczekiwanie
Widzisz Malinkowe, udało się szybciej niż zakładałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 14:31
kaarolaa, Malinkowe oczekiwanie, MalutkaEve, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za linka do tego kalendarza. Nie wygląda to tak łatwo, także będę wdzięczna za opis. Jesteście super, dzięki
Tylko, że ja nie wiem czy to u mnie właściwie ma sens bo nie mam i nigdy nie miałam regularnych cykli.Iwka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:o nie...... a myślałam że się tu schowam przed tobą, Malutka
ja właśnie zakukałam na grudniowe mamusie, którego założycielką jest Malinkowe oczekiwanie
I jestem mega szczęśliwa choc nie dowierzam, że to możliwe, bo w ogóle jak to możliwe??? Heh dodam, że wiem o pszczółkach i tym podobnych hehe ale w głowę zachodzę kiedy tak na prawdę miała miejsce owulka i że ewentualnie plemniki wytrzymały 5,6,7 dni! Mężu - podziwiam
kaarolaa, MalutkaEve, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Kochana dziś dobrze
Nad ranem miałam mały skurcz, ale jest ok, czasem tylko jajniki gają sobie w ping-ponga
chcialabym zeby gra ktora urzadzaja moje jajniki tez do czegos prowadzila buziakuje :*kaarolaa, maximka84, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:o nie...... a myślałam że się tu schowam przed tobą, Malutka
nigdzie sie przede mna nie schowaszmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinkowe oczekiwanie wrote:I jestem mega szczęśliwa choc nie dowierzam, że to możliwe, bo w ogóle jak to możliwe??? Heh dodam, że wiem o pszczółkach i tym podobnych hehe ale w głowę zachodzę kiedy tak na prawdę miała miejsce owulka i że ewentualnie plemniki wytrzymały 5,6,7 dni! Mężu - podziwiam
kazda znas czeka na taki CUDAndzia33 lubi tę wiadomość