Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:ja niestety nie pomoge, moj progesteron miesci sie w normach, niektorzy mowia, ze to moze byc oznaka ciazy, ale nie musi...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
No właśnie też patrzyłam w necie i na każdej stronie inne normy. W moim laboratorium normę mam przekroczoną
Nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie nakręcaj sięmała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:a ja tez mam problem sluz rozciagliwy +plamienia lewy jajnik pobolewa i mam 9dc i nic z tego nie wiem a zykle 28dniowe..
-
nick nieaktualny
-
Klif wrote:wydaje mi się, że to plamienie okołoowulacyjne jest u Ciebie Kada. Wszystko wskazuje na owulację, czyli śluz, plamienie i ból jajnika. Starajcie się intensywnie teraz:)
-
Hej
wynik progesterony w II fazie powyżej 20 może wskazywać wczesna ciaze.. ale nie musi..
Progesteron to 1 hormon który rosnie wraz ze stężeniem bety.
Za 3 dni zrobiłabym bete wtedy już wszytsko będziesz wiedziała..
zycze powodzeniakaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Hej
wynik progesterony w II fazie powyżej 20 może wskazywać wczesna ciaze.. ale nie musi..
Progesteron to 1 hormon który rosnie wraz ze stężeniem bety.
Za 3 dni zrobiłabym bete wtedy już wszytsko będziesz wiedziała..
zycze powodzenia
Dziękuję :***kaarolaa lubi tę wiadomość