Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
maximka84 wrote:A w dzień moich urodzin nikt nie zatestuje ? (25 listopad)
bo tak patrzę na listę ale ten dzień jest pusty ... ;\
Prześlę w tym dniu mega wiruska
po przesunięciu owulki przez owu zamierzam testować 25.11
hehe, o ile wytrzymam i @ paskudna nie przyjdziekaarolaa, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki!
Ja sobie czekam w miarę spokojnie, bo mimo wielogodzinnego wpatrywania się w wykres przez całą sobotę ni cholery owulacji się na nim nie dopatrzyłam Także szans w tym cyklu nie ma, ale kto może to wytłumaczyć mojej podświadomości?
Póki @ nie ma oczywiście mała nadzieja się tli. Termin mam na piątek-sobotę.
A tak szczerze mówiąc to boję się tego kolejnego cyklu. Odstawiam w nim Duphaston i boję się, że 1. nie będzie owulacji, a 2. znowu się będzie ciągnął w nieskończonośćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 20:16
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:)
19 lis AnBe (-), Natka, Blue00
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, alma
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif, Amela
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
29 lis justysia90
30 lis Olgenek, Natasza82, Kalitria
I 4 kolejne serducha
wspaniale to wygląda
gratulacje KochaneAndzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja pierdziele juz jestem głodna, zaczyna sie akcja ciagle głodna az do @...najgorsze sa wieczory bo wtedy poki nie zasne moge jesc co godzine i o dziwo ze ja przez to nie tyje
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
oliwia85 wrote:topola a co lekarz ci powiedzial na to ze nie masz owulacji?masz monitoringi albo cos na wywolanie?
Moja ginekolog powiedziała, że póki biorę Duphaston to mam się nie przejmować że owulacji nie ma, bo biorę go w takim dniu, że najprawdopodobniej ją blokuje. A cel na razie był taki, żeby ruszyć cykle. Teraz kończę ostatni cykl z Duphastonem (trzeci)i następny będzie naturalny. I wtedy może zdarzyć się wszystko co tylko możliwe. Na koniec grudnia idę do niej znowu i wtedy zdecydujemy co dalej. W zależności jak ten następny cykl będzie wyglądał.
Mam stresa przed nim, a wiem że to tylko może pogorszyć sprawę.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja pierdziele juz jestem głodna, zaczyna sie akcja ciagle głodna az do @...najgorsze sa wieczory bo wtedy poki nie zasne moge jesc co godzine i o dziwo ze ja przez to nie tyje
szczęściara że nie tyjesz
ale to prawda, dłuuuugie wieczory sprzyjają ... jedzonkukaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Topola wrote:Moja ginekolog powiedziała, że póki biorę Duphaston to mam się nie przejmować że owulacji nie ma, bo biorę go w takim dniu, że najprawdopodobniej ją blokuje. A cel na razie był taki, żeby ruszyć cykle. Teraz kończę ostatni cykl z Duphastonem (trzeci)i następny będzie naturalny. I wtedy może zdarzyć się wszystko co tylko możliwe. Na koniec grudnia idę do niej znowu i wtedy zdecydujemy co dalej. W zależności jak ten następny cykl będzie wyglądał.
Mam stresa przed nim, a wiem że to tylko może pogorszyć sprawę.Topola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOliwia85...ja przepraszam za pytanie, ale chyba kojarzę cię ... czy Ty przypadkiem nie jesteś juz dosc długo w ciązy ? nio, jestem tu na forum juz dlugo, ale wydaje mi się że Ty miałas na teście 2 kreseczki jakis czas temu ... albo cos mi się myli ...
z góry przepraszam za pytanie -
oliwia85 wrote:a to oby ci sie udalo.ja ci kiedys pisalam chyba ze nie mialam tez owulacji przy lekko podwyzszonej prolaktynie i mi norpolac pomogl w miesiec regularne cyklu i owulacje
Dzięki Oliwia. Liczę na to że też się u mnie ruszy w miarę szybko.
A czy te leki, jeśli mogę zapytać dostałaś w Polsce czy w Szwecji?oliwia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaximka84 wrote:szczęściara że nie tyjesz
ale to prawda, dłuuuugie wieczory sprzyjają ... jedzonku -
Topola wrote:Dzięki Oliwia. Liczę na to że też się u mnie ruszy w miarę szybko.
A czy te leki, jeśli mogę zapytać dostałaś w Polsce czy w Szwecji?Topola lubi tę wiadomość
-
No i mamy 3 kolejne serducha
LISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
09 lis Ania1986 (-)
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel , versa
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:) , ep7 , laka86
19 lis AnBe (-), Natka, Blue00
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, alma
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka
23 lis MOI, Klif, Amela
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve, Kaarolaa
29 lis justysia90
30 lis Olgenek, Natasza82, Kalitria
Ciapulinka, AnBe, maximka84, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoo,to ja chyba komus je przekaze ,zrobilam test,druga kreska byla tylko przez chwile,juz zaczynalam sie cieszyc a tu co?zniknela takze dajcie minusa,moze powtorze jak @ nie przyjdzie,tylko ta tempka mnie martwi,ze juz czwarty dzien nic nie ruszyla.
Andzia33 lubi tę wiadomość