Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ta diagnoza też mnie dotyczy ; )
Powstrzymuje się przed zrobieniem testu jeszcze... w czw wybiorę się na test z krwi jeśli nie przyjdzie @.... A póki co @ trzyma się daleko ode mnie
Moja nadzieje rośnie...
Pozdrawiam wszystkie niecierpliwe:)
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
a ja ide w poniedzialek do lekarza, dobrze by bylo wiedziec jak to jest w tym miesiacu, ale przeciez na test bedzie za wczesnie bo to bedzie 25 dc, bety tez nie zrobie bo bym musiala juz w piatek ja zrobic by wynik byl na poniedzialek a to wogole za wczesnie
a nawet sie nie łudze ze uda jej sie cos na usg zobaczyc...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ta choroba to Ovutręctwo.
Sama ją zdiagnozowałam u siebie jakiś miesiąc temu. Niestety medycyna pozostaje bezsilna -choroba jest nieuleczalna. Objawy Ovutręctwa zmniejszają się po uzyskaniu pozytywnego testu ciążowego, dlatego obecnie trwają prace badawcze nad powstaniem szczepionki zapładniającej.
blue00, Dorotucha, mała_mi, Ann_, Ciapulinka, kaarolaa, Matylda36, kada24, Saramago, celia, Topola, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:Ta choroba to Ovutręctwo.
Sama ją zdiagnozowałam u siebie jakiś miesiąc temu. Niestety medycyna pozostaje bezsilna -choroba jest nieuleczalna. Objawy Ovutręctwa zmniejszają się po uzyskaniu pozytywnego testu ciążowego, dlatego obecnie trwają prace badawcze nad powstaniem szczepionki zapładniającej.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Ta choroba to Ovutręctwo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMOI wrote:Ta choroba to Ovutręctwo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej staraczki
Zaglądam tu I widzę kilka znajomych twarzy
Maximka- wow gratki super ze wkoncu się udało.
Klif karolaa oliwia - trzynam kciuki. Wiele pozytywnych testow w listopadzie oby I wam wyszedł plusik
Buziaki I powodzenia dla wszystkich.
kaarolaa, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A jakbyśmy się tak baaardz, baaaardzo baaaardzo wpatrywały w te nasze wykresy to może tempka by drgnęła do góry,co??? oj.
kaarolaa, celia, Ciapulinka, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:A jakbyśmy się tak baaardz, baaaardzo baaaardzo wpatrywały w te nasze wykresy to może tempka by drgnęła do góry,co??? oj.
Saramago, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:ja siedzę w pracy i co chwilę na wykres patrzę jakby miało się coś zmienić.
Czekam już na jutro rano,żeby tempke zmierzyć,żyje z dnia na dzieńAndzia33 lubi tę wiadomość