X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe mamusie
Odpowiedz

Listopadowe mamusie

Oceń ten wątek:
  • Ann_ Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z testami? Jeśli jest po terminie @ to obojętnie o której zrobić test, czy lepiej cierpliwie czekać do kolejnego ranka? ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann_ wrote:
    Dziewczyny jak to jest z testami? Jeśli jest po terminie @ to obojętnie o której zrobić test, czy lepiej cierpliwie czekać do kolejnego ranka? ;/

Test zawsze lepiej robić z porannego sikania, aczkolwiek ja przy swojej pierwszej ciąży zrobiłam jeden dzien po terminie @ zaraz po przyjściu z pracy bo nie wytrzymałam :-) druga kreska była jaśniejsza od kontrolnej ale była :-). Na drugi dzien rano powtórzyłam test i juz była ciemniejsza :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 15:14

Andzia33 lubi tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann_ wrote:
    Ann, nie żałuj sikacza! Zrób test już teraz, bo nie możemy się doczekać1!! :D

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zrobiłam po południu i była jasna krecha, czekamy

• Ciapulinka Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Mam dokładnie tak samo! Co chwila albo na wykres, albo na forum i tak w kółko! Musimy być dzielne i cierpliwie czekać na nowy dzień :)
    hehe dołączę się do klubu -mam tak samo.

• MOI Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    ja zrobiłam po południu i była jasna krecha, czekamy
    Dzisiaj zrobiłaś i masz kreseczkę? :>

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja może przełoże testo,wanie na później, będzie pewniej , w tym cyklu zbyt późno ovu mam, jeszcze się nie uregulowalo,ale zawsze fl trwa 15 dni,staniki już cisną,bo czuje ze mam jak balony,ale w tej chwili to żaden objaw,w 1 ciąży byłam senna a teraz nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj miało być odpowiedź dla Ann, pisze z telefonu i ciężko mi pisać,chodziło o to, ze w 1 ciąży robiłam po południu

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI, jak.ten cudzysłów wstawiasz, zielona jestem okropnie

• MOI Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia90 wrote:
    ojoj miało być odpowiedź dla Ann, pisze z telefonu i ciężko mi pisać,chodziło o to, ze w 1 ciąży robiłam po południu
    Rozumiem :*
    Chyba teraz za wcześnie na testowanie. Mimo wszystko mocno trzymam kciuki! :)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po jakim czasie od zapłodnienia szyjka się rozpulchnia, ktoś wie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis szyjke dlugo szukalam a caly srodek pochwy mialam rozpulchniony i nie wiem czy to dobrze wrozy

• MOI Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozpulchniony srodek to bardzo dobry objaw :-D

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robiłam 2 dni po terminie i to z samego rana i wyszedł negatywny, dopiero 3 dni pozniej wyszła 2 jasna kreska a po tygodniu dopiero była wyrazna...długo wg mnie ale u kazdej jest inaczej i test testowi nierowny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo to juz jakis plus :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava, myślałam, że zniknęłaś już całkiem z Ovu. Jak się czujesz kochana?

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Ann_ Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi!
    Oj szkoda, że mam tylko jeden test w domu. I nie chcę go zmarnować :( w niedz wyszedł mi negatywny i tylko dołka złapałam, a teraz póki nie mam @ to jestem happy. Z tym, że w stresie - a jak sie stresuję to gotuję i sprzątam - zapraszam na łazanki z kapustą, barszczyk czerwony i sałatkę! Z tego stresu wygotuję wszystko co mam w kuchni ;/

Wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra....

mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann_ wrote:
    Dzięki za odpowiedzi!
    Oj szkoda, że mam tylko jeden test w domu. I nie chcę go zmarnować :( w niedz wyszedł mi negatywny i tylko dołka złapałam, a teraz póki nie mam @ to jestem happy. Z tym, że w stresie - a jak sie stresuję to gotuję i sprzątam - zapraszam na łazanki z kapustą, barszczyk czerwony i sałatkę! Z tego stresu wygotuję wszystko co mam w kuchni ;/

Wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra....
    zrobisz jutro rano i beda 2 krechy jak nic :)

• Klif Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już wszystkie objawy nadchodzącej @ :( Przyjdzie wredna krowa jak nic w sobotę.

MalutkaEve lubi tę wiadomość

ug37px9iyhvbmwqv.png
  • Ann_ Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2013, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    zrobisz jutro rano i beda 2 krechy jak nic :)

Byłabym przeszczęśliwa, ale jestem też realistką ;) Zobaczymy. W sumie w piątek spodziewałam się plamienia okresowego a dziś już wt i nic a nic.

Co to znaczy rozpulchniona szyjka? Podziwiam, że umiecie ją jakoś sklasyfikować. Muszę w końcu się tego nauczyć...

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ