Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnn_ wrote:Dziewczyny jak to jest z testami? Jeśli jest po terminie @ to obojętnie o której zrobić test, czy lepiej cierpliwie czekać do kolejnego ranka? ;/
Test zawsze lepiej robić z porannego sikania, aczkolwiek ja przy swojej pierwszej ciąży zrobiłam jeden dzien po terminie @ zaraz po przyjściu z pracy bo nie wytrzymałam druga kreska była jaśniejsza od kontrolnej ale była . Na drugi dzien rano powtórzyłam test i juz była ciemniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 15:14
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja może przełoże testo,wanie na później, będzie pewniej , w tym cyklu zbyt późno ovu mam, jeszcze się nie uregulowalo,ale zawsze fl trwa 15 dni,staniki już cisną,bo czuje ze mam jak balony,ale w tej chwili to żaden objaw,w 1 ciąży byłam senna a teraz nic.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowiedzi!
Oj szkoda, że mam tylko jeden test w domu. I nie chcę go zmarnować w niedz wyszedł mi negatywny i tylko dołka złapałam, a teraz póki nie mam @ to jestem happy. Z tym, że w stresie - a jak sie stresuję to gotuję i sprzątam - zapraszam na łazanki z kapustą, barszczyk czerwony i sałatkę! Z tego stresu wygotuję wszystko co mam w kuchni ;/
Wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra....mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnn_ wrote:Dzięki za odpowiedzi!
Oj szkoda, że mam tylko jeden test w domu. I nie chcę go zmarnować w niedz wyszedł mi negatywny i tylko dołka złapałam, a teraz póki nie mam @ to jestem happy. Z tym, że w stresie - a jak sie stresuję to gotuję i sprzątam - zapraszam na łazanki z kapustą, barszczyk czerwony i sałatkę! Z tego stresu wygotuję wszystko co mam w kuchni ;/
Wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra, wytrzymam do jutra....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:zrobisz jutro rano i beda 2 krechy jak nic
Byłabym przeszczęśliwa, ale jestem też realistką Zobaczymy. W sumie w piątek spodziewałam się plamienia okresowego a dziś już wt i nic a nic.
Co to znaczy rozpulchniona szyjka? Podziwiam, że umiecie ją jakoś sklasyfikować. Muszę w końcu się tego nauczyć...
Andzia33 lubi tę wiadomość