Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
blue00 wrote:Ooo,to ja chyba komus je przekaze ,zrobilam test,druga kreska byla tylko przez chwile,juz zaczynalam sie cieszyc a tu co?zniknela takze dajcie minusa,moze powtorze jak @ nie przyjdzie,tylko ta tempka mnie martwi,ze juz czwarty dzien nic nie ruszyla.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:
jak dla mnie to owu u ciebie była 15-16 dc, może przez ten śluz R ci zaznaczyło tak późno.... ale szyjka WMO długo, no nie wiem sama już. Ale stawiam na ok. 15 dc
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 09:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:kochana a tak w ogole co myslicie o moim wykresie? czemu temperatura cały czas mi spada zamiast juz odbic do gory...
nie podoba mi sie to mam złe przeczucia...
Karola, a może się tam fasoleczka zagnieżdża? Nie denerwuj się tylko czekaj na rozwój wydarzeń(hehe fajnie się tak pisze) Czytałaś mój tytuł wykresu? Tylko spokój nas może uratowaćSaramago, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Zaglądam kontrolnie co tam u Was i jak się nasza lista miewa i widzę, że cały czas się dzieje Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i testujące :-*
natasza82, Ciapulinka, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny możecie wstawic mi juz oficjalnie wielkiego minusa ... Najgorsze ze mąż odcisnął sobie nerwa w rece i dostal jakies leki sterydowe i zastrzyki na prawie miesiac wiec pewnie starania bedziemy musieli odlozyc na blizej nieokresloną przyszlosc:(
ale nic to , dam rade:)
Trzymam kciuki za wszystkie przyszle listopadowe Mamusie i jeszcze raz gratuluję juz zafasolkowanym
Strasznie sie cieszę Waszym szczesciem! Dajecie nadziejęAndzia33 lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
justysia90 wrote:no to karmalek, testujemy w tym samym dniu
czy wy też tak macie, ze wpatrujecie sie w wykres jak głupie? :p
mi dzis podskoczylo o 1kreskę i aż mi się micha cieszy,mam dziwną intuicję,oby słuszną :p
To chyba jakaś bliżej nieokreślona choroba, ja na swój zerkam co kilka sekund jakby coś miało sie tam zmienić hehehe.mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny