Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykada24 wrote:Karola tempka pięknie w górę idzie... A mi też dziś podskoczyła he ..bawi się ze mną..
-
nick nieaktualnyto jest moj 3 cykl z mierzeniem, powiem szczerze ze to moj jedyny wyznacznik kiedy jest owulacja, sluzu brak, bol czasami jest czasami go nie ma... temperatura mi pomoga sie utwierdzic w tym, ze owulacja jest zawsze w 13, 14 dc... tak jak sadziłam przez 2 lata...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MOI wrote:Amela a miałyśmy testować razem
ale bede z Tobą w sobotę Kochana nic się nie bój i wchodzę do Ciebie a tam zielona kropkaAndzia33 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
justysia90 wrote:ja to już mogę na @ się szykować, cycki mi rozsadza, jedyne co mnie zaniepokoiło, to to ze poczułam takie ciągnące kłucie od pempka w dul, trwało chwile,może to od pęcherza, nie wiem.
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Klif wrote:Ja wiem, że owulacje mam 15/16 dnia. śluz mam książkowy, w każdym cyklu poza tym miałam również bóle owulacyjne. Także u mnie wszystko jest jasne i dlatego odeszłam od mierzenia.
zobaczymy
Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was była na lekach stymulujących owulację?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pomyliło mi się, miało to dotyczyć posta ameli:
MOI napisała:
Amela a miałyśmy testować razem
Amela napisała:
Wiem Kochana, ale musze zrobić dzień wcześniej żeby lekarzowi ewentualnie powiedzieć
ale bede z Tobą w sobotę Kochana nic się nie bój i wchodzę do Ciebie a tam zielona kropkakaarolaa lubi tę wiadomość
-
MOI i zostanę sama? Dobra nie będę się gniewać, bo ja testów nie robię gdyż mam regularny okres. Chyba, że nie przyjdzie to zrobię w niedzielę lub poniedziałek. Wcześniej testów nie robię, bo bardziej boli mnie jedna kreska na teście niż nadejście @. Zresztą u mnie zawsze przed @ pojawiają się plamienia, więc jak dziś, jutro lub w piątek się pojawią to nie pozostawią mi żadnych złudzeń. Na razie bolą mnie piersi i jajnik, a co jakiś czas mam uczucie jakbym zaraz miała dostać okres.