Listopadowe mamusie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:To ta wilgoć to normalne? ja mam wrażenie naoliwienia, śluz dziwny do określenia, ni to woda, ni kremowy, ni lepki...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie mam pojęcia jak powinno być. Myślę, że wszystkie objawy są subiektywne i mimo, że mogą być u dwóch osób takie same, to jedna może być w ciąży, a do drugiej przyjdzie @. Chyba nie ma schematu. Ciekawa jestem jak będzie wyglądać kwestia serduszek na koniec listopada.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Kurcze chciałabym tak dobrze znać swoją szyjkę Dla mnie to niestety czarna magia, nawet nie potrafię jej zidentyfikować
-
MOI wrote:Kurcze chciałabym tak dobrze znać swoją szyjkę Dla mnie to niestety czarna magia, nawet nie potrafię jej zidentyfikować
ale wiesz gdzie się znajduje?
poważnie: jak zaczynałam przygodę z mierzeniem i macaniem się, też nie wiedziałam za bardzo o co kaman z tą szyjką, ale szybko doszłam do wprawy -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że celuję we właściwą dziurę
mała_mi, Saramago, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLISTOPADOWE TESTERKI:
03 lis Oliwia (-), Maxi
04 lis Celia (-), Iwka (-), zielona-kropeczka , gusia86 , BettiP , madzia84 , Zemraa
05 lis nezumi (-), mindusia , Plumb80 , Asienkaa , Gośśśka , Piccola , Asik14
06 lis ecencia , xAliceex
07 lis AngelQa , Kamcia , Emalia82
08 lis kada24 (-), Paula_29 , Frelka , szamanka , Aniulka
10 lis Majka86 (-), slonce89
11 lis JustynaS (-), fabiola (-)
12 lis Kierzynka (-), Lolicia , Ania_84 (-), BiB , dodinka (-), Malinkowe oczekiwanie
13 lis Siodemka , basiulkaa_89 (-), Andzia33(-), paszczakin (-), Camilia maximka84 , Nimlot
14 lis maja35 , mikaaa , marti34 ,susel , versa
15 lis Jaga (-), Sergi , KaroLinka
16 lis eunika(-), asiekk , Nusiaczek
17 lis bella82
18 lis Kasieńka:) , ep7 , laka86
19 lis AnBe (-), Natka,
20 lis Lili; Drzwiona
21 lis izabelka04, alma,
22 lis biedronka1982, MałaMi, madzianka,Blue00
23 lis MOI, Klif, Amela
24 lis Topola, Magdzialenka
26 lis Ciapulinka
28 lis MalutkaEve(-), Kaarolaa
29 lis justysia90,karmelek, Ania1986
30 lis Olgenek, Natasza82, KalitriaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja pierd....m,pomyslalam sobie a co mi tam,jutro przyjdzie @,zrobie sobie test,no i zrobilam i wiecie co?druga kreska wyszla w ciagu minuty?tylko,ze jest baaaardzo ale to bardzo blada,jakby co mam drugi test wiec powtorze rano
MalutkaEve, Andzia33, Saramago, mała_mi, kaarolaa, Topola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:ja pierd....m,pomyslalam sobie a co mi tam,jutro przyjdzie @,zrobie sobie test,no i zrobilam i wiecie co?druga kreska wyszla w ciagu minuty?tylko,ze jest baaaardzo ale to bardzo blada,jakby co mam drugi test wiec powtorze rano
nie wiem czy już gratulować? -
nick nieaktualny
-
Blue jak wyszła to znaczy że ciąża, testy rzadko się mylą w tą druga stronę
A co do śluzu dziewczyny to ja mam cały czas uczucie wilgoci, tak jak opisujecie, ale śluz gromadzi się u wejścia do pochwy, nie ma bieliźnie i jest kremowy, biały, gęsty trochę jak gęsty kremAndzia33, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:ja pierd....m,pomyslalam sobie a co mi tam,jutro przyjdzie @,zrobie sobie test,no i zrobilam i wiecie co?druga kreska wyszla w ciagu minuty?tylko,ze jest baaaardzo ale to bardzo blada,jakby co mam drugi test wiec powtorze rano