Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak sie staralismy o Julke to byl jedyny cykl gdzie mialam 2 pecherzyki i oba pekly.
Ale mialam hardcore bo chcialam dziecko ale nie bliźniaki:p
Ale wyszlo tylko jedno :p
A maz teraz mi glowe truje o blizniakach :0
Odtatnnio babka w lidlu robila zskupy z blizniakami a ten mnie szturcha.. Potem lazil za nimi zapatrzony ani by to jego byly hahahaAnhydra, przedszkolanka:), Ola31, RudaAnna lubią tę wiadomość
-
Sung wrote:Anhydra a czujesz piersi?
Wczoraj przy kąpieli zauważyłam, że mi się piersi trochę zaokrąglony, ale jakoś szczególnie mnie nie bolą (no może mam trochę wrażliwe sutki).
A Ty Sung już odebrałaś betę?
Przedszkolanko- ja biorę duphaston 2×1, ale z tego co wiem, on nie jest wykrywany w typowych badaniach progesteronu.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
XxMoniaXx wrote:Jak sie staralismy o Julke to byl jedyny cykl gdzie mialam 2 pecherzyki i oba pekly.
Ale mialam hardcore bo chcialam dziecko ale nie bliźniaki:p
Ale wyszlo tylko jedno :p
A maz teraz mi glowe truje o blizniakach :0
Odtatnnio babka w lidlu robila zskupy z blizniakami a ten mnie szturcha.. Potem lazil za nimi zapatrzony ani by to jego byly hahaha
No bliźniaki to w sumie fajna by była sprawa- raz dwa i masz parkę. Ale mnie niepokoi łby fakt, że ciąża blizniacza jest zawsze ciażą podwyższonego ryzyka.
przedszkolanka:) wrote:Anhydra piękna beta! Lez i powtorz za 48h. Odpoczywaj!!
Sung a jak Twoja?
Dorciax piękne!! Jestem dobrej myśli z Toba :*
Speaky bzykaj duzo!
A teraz ja...estradiol 17dc..w 3 dc bylo 12 a teraz...353!!!!!!! Faza owulacyjna!!!!! Aaa!
Przedszkolanko do dzieła! Przesyłam trochę jeszcze niepewne wirusy wczesnociążowe.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:50
Anhydra lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:50
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Ale zazdroszczę tym, które mają książkowe cykle! Kiedyś też miałam idealne - piękny śluz, owulację, wszystko... A teraz co miesiąc pojawia się jakaś rewelacja i bądź tu człowieku mądry.
Jeszcze Was tylko zapytam dla pewności - znacie przypadki, gdzie luteina jednak nie zablokowała owulacji? (szukam pocieszenia) -
Anhydra mam do Ciebie pytanie ,bo widze ,ze masz mutacje MTHFR.Ja czekam na swoje wyniki i az sie boje ,ze zaczne panikowac jak dostane.Czy Ty mialas robione badania jakies? i jakie na krzepliowsc.Czy to ginekolodzy juz z rozpedu kaza brac acard jak wyjdzie ta mutacja?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czemu ale czuję się odrzucona:( wiem że już troszkę się znacie a ja jestem nowa. Wiem że piszę z do skoku ale na codzień jestem sama z małą i też mam dużo na głowie ale jak coś napiszę czuje się jakbym była niewidzialna. No nic chyba to nie jest wątek dla mnie:(
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
kark wrote:Nikodemka mi nie zablokowała przy ciąży z synem, brałam od pierwszego pozytywnego testu owu, czyli prawie 2 doby przed owu
Uff! Aż się uśmiechnęłam do monitora Możesz mi jeszcze powiedzieć jaką dawkę brałaś? Ja mam podjęzykową w dawce 3x50mg
Szczęściara - No coś Ty!Zostań!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Nie wiem czemu ale czuję się odrzucona:( wiem że już troszkę się znacie a ja jestem nowa. Wiem że piszę z do skoku ale na codzień jestem sama z małą i też mam dużo na głowie ale jak coś napiszę czuje się jakbym była niewidzialna. No nic chyba to nie jest wątek dla mnie:(
-
kark wrote:Jeszcze taki sama nie wiem jaki, ale ten śluz mnie podbudował, bo bólu owulacyjnego od 2 dni nie mam Także humor od razu lepszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6cb3b2fe370.jpgspeakyourmind93, kark lubią tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Nie wiem czemu ale czuję się odrzucona:( wiem że już troszkę się znacie a ja jestem nowa. Wiem że piszę z do skoku ale na codzień jestem sama z małą i też mam dużo na głowie ale jak coś napiszę czuje się jakbym była niewidzialna. No nic chyba to nie jest wątek dla mnie:(
-
Szczesciara zostan:) czasem poprostu tak jest ze ktos mniej komus odpisze itp bo zabiegana , bo badania, bo owu bo wczesna ciaza. Kazda z nas na jakies swoje " bo".
Poprostu jak ktoras nie odpoeie ci na cos to zapytaj raz jeszcze, ja tak robie ;P
Nie opuszczaj nas bo bedzie foch z naszej strony -
Nie nadrobie was. Nie ma szans, siedzę i zakuwam.
Sung jak beta???
Anhydra przy tak ładnych wynikach mocno wierze, że u Ciebie wszystko będzie ok!
Przedszkolanka owu będziesz miała prawie tak samo jak ja :p w sensie w tym samym dc
Ja w niedziele ide zbadać proga. Laboratorium od 8 i zajęcia od 8. Nie ma to jak priorytety, hahhhah. To będzie 7/8 dpo.
Ale moim zdaniem kolejny cykl, z którego nic nie wyniknie. Objawów zero. Wszystko tak samo jak w poprzednich cyklach. My się chyba wstrzymamy ze staraniami. Chce na grudzień/styczeń zaplanować wakacje. W ciąży nie polecę, wiec no.
Szczęściara daj spokój :p moje wiadomości tez są czasem zlewane :p jak pewnie każdej z nas :pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Czasami przewija się wiele watkow i tematów i bywa, że czyjeś wiadomości giną gdzieś w eterze (tak też bywa z moimi i śmiem twierdzić że każdej z nas)...ale wtedy trzeba po prostu siè przypomnieć! Przepraszam, że dzisiaj zagarnelam ten wątek dla siebie... Wiele bym dała aby krwawienia dziś nie było i żeby wszystko przebiegało tak ksiazkowo i nudno...
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK