Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:
Niezapominajko widziałam,że i Ty coś dzisiaj smutasz.. te ostatnie testy to nie pozytywy?
Smutałam ale już mi przeszło tzn dalej nie jestem mega szczęśliwa, że prawdopodobnie sama sobie owu przegonilam, ale jeszcze nie wszystko stracone. Skoro duphaston może zachęcić moje jajniki do owulacji to jest szansa
Poza tym chłopaki dzisiaj już kładki panele w jednym pokoju, powoli zaczyna to przypominać dom, jestem podekscytowanaAnhydra, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
No i strasznie się cieszę, że lekarz obstawił Cię lekami nigdy nie byłam zdania, że dzieci trzeba robić w jak najbardziej naturalny sposób, liczy się skutek czyli ciąża. W dzisiejszych czasach można w nieskończoność na nią czekać.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia kurcze..jak będziesz u gina to konieczne zapytaj o te bóle..
Niezapominajko szansa jest zawsze-nawet na owu w 30dc ;p
Panele mówisz? Oj lubie takie remonty
I Dziękuję:* tez sie mega cieszę,że może coś w końcu ruszy. Clo biore od rana bo przed posilkiem a juz sie klade- z mega bólem głowy.. rano ćwicze a Ty?;p -
Do mnie zawitała @. Jest mi jakoś tak strasznie przykro, bo miałam taki meeega radosny dzień.
Żegnam się z Wami chyba już na zawsze. Nie mam już sił i nadziei.
Życzę Wam wszystkim jak najkrótszych starań i szczęśliwych ciąż bez żadnych stresów.Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko, super że dał Ci clo i dupka! Trzymam kciuki! No i oczywiście dziękuję za prowadzenie wątku!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Dziewczyny !
Oficjalnie kończymy listopad,lecimy na grudzień. Dziekuje za ten miesiac !! Łzy wzruszenia dwóch kresek,oraz wspólne momenty smutku. Maluszki w brzuszkach niech rosną zdrowo (i czekamy na wiesci po porodach!) A nam nadal sie starającym źycze owocnego końca i początku roku !:*tęczova, Wik89, Anhydra, Izaw, moyeu, speakyourmind93, Ola31 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wszystko. Powodzenia w grudniu. Napewno na każda z Was przyjdzie ten dzień upragnionych dwóch kreseczek. Kibicuje Wam mocno i niemoge doczekać się Was na fioletowej stronie♥️♥️♥️
przedszkolanka:), speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Ja Wam bardzo dziękuję za ten listopad, gdybyt nie Wy to trafiłabym do wariatkowa przed pozytywnym testem!
Za wszystkie mile słowa i wszystkie porady... Po prostu zajebiste z Was babeczki! Niech grudzień będzie owocny❤️przedszkolanka:), speakyourmind93, Ola31 lubią tę wiadomość
-