Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Przedszkolanka, bierz, tak jak mówił. Ja już bym mu ufała. Jeśli on nie blokuje owu, to już będzie Cię osłaniał od początku.
Przedszkolanko, wysyłam zaproszenie, jeśli nie masz nic przeciwko temu. Zapytałabym się o jedną rzecz.
Niezapominajko widziałam,że i Ty coś dzisiaj smutasz.. te ostatnie testy to nie pozytywy? -
przedszkolanka:) wrote:IzaW dziekuje,zaraz do usypiania Poli bede miala lekture
Moja @ zaczęla sie na brazowo a teraz jest czerwien- tak sie ciesze,ze sie przekonal do tych lekow..
Aa jeszcze zapytam-clo na noc moge?
Moja gin mówiła że nie ma znaczenia pora, tu dowolność, więc możesz na nocprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:52
Anhydra, przedszkolanka:), speakyourmind93, Domi_tur, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A ja zaczęłam czuć jajnik, z którego pewnie będzie owu, bo mam na zmianę :p
Ciekawe, bo dzisiaj 6 dc dopiero :p
Ciekawe co mi w poniedziałek gin powie :pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Teraz Wy zaczynacie wizytować,będzie się działo
Teczova zazdroscimy Rzymu!!
Tak,dostalam clo i dupka(i to nie zdążylam nawet wspomnieć o nich ) oby i u Ciebie się udało
Najmlodsza jak mi sie owu przesuneła owu o 2 tyg.(tak to bym dopiero byla po owu) to i u Ciebie wszystko mozliwe -
przedszkolanka:) wrote:Teraz Wy zaczynacie wizytować,będzie się działo
Teczova zazdroscimy Rzymu!!
Tak,dostalam clo i dupka(i to nie zdążylam nawet wspomnieć o nich ) oby i u Ciebie się udało
Najmlodsza jak mi sie owu przesuneła owu o 2 tyg.(tak to bym dopiero byla po owu) to i u Ciebie wszystko mozliwe
Zobaczymy ja będę szczęśliwa, jak będzie w 16 dc, a nie znowu w 18-19... chociaż na 14 dc tez bym się nie obraziła :pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Ja melduję biel na teście. No niestety najbliższy miesiąc będzie dla mnie ciężki bo zbliża się termin porodu który bym miała. Myślałam że do tego czasu uda mi się zajść, wtedy jakoś lepiej bym przetrwała ten czas.
Przedszkolanko super że udało Ci się otrzymać clo i dupka. Oby kolejny cykl był twój.
Teczova zazdroszczę wakacji. Zwłaszcza Rzymu, cudowne miasto ahh marzy mi się odpoczynek.przedszkolanka:), Anhydra, tęczova lubią tę wiadomość
-
.
Anhydra lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Madzi wiem,że latwo mówić,ale wierzę że grudzień przyniesie Ci szczęście w tym roku mimo wszystko :*
Teczova na mikolaja mowisz? :> biedny ten Twój Mikolaj
Najmlodsza to owu po mikolajkach idealnietęczova, madzi2506 lubią tę wiadomość
-
.
Anhydra, madzi2506 lubią tę wiadomość
.
Jajnik dzis czulam ale 10x mniej niz wczoraj.
Ale te cycki ... To jest kosmos . ja nie wien czy to ten dupek tak podzialal czy co ale dopiero zaczely boleć jakis czas hak go juz bralam.
Dzis jestem juz bez duphastonu. Jutro rano do pewnosci jeszcze sikne ale to tylko do uspokojenia sumienia. Nie wiem dlaczego takie sa. Bola podobnie jak w c.b . a ciazy zadnej nie ma. -
XxMoniaXx wrote:Jajnik dzis czulam ale 10x mniej niz wczoraj.
Ale te cycki ... To jest kosmos . ja nie wien czy to ten dupek tak podzialal czy co ale dopiero zaczely boleć jakis czas hak go juz bralam.
Dzis jestem juz bez duphastonu. Jutro rano do pewnosci jeszcze sikne ale to tylko do uspokojenia sumienia. Nie wiem dlaczego takie sa. Bola podobnie jak w c.b . a ciazy zadnej nie ma. -
Mamy 11 serduszek
Paulina Nessa, przedszkolanka:), tęczova, tęczova lubią tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
Przy moich dlugaśnych cyklach pewnie nie dane mi będzie testować jeszcze w tym roku ale mam nadzieję na cudowny początek nowego. Jeśli w kolejnym cyklu nic nie wyjdzie to wtedy chyba też wybiorę się do gin bo to wieczne czekanie na owu mnie wykańcza.