Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaa88 wrote:No to rzevzywiscie albo naturalnie sprobuj podrasowac ta owulacje albo stymulacja. Naturalnie to ziolka 8 szklanek wody marchewka do owu tak noby pisza w tej gazetce oczywiscie o ziolkach wzmianki nie ma ale ja pije O.Sroki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 27 lat i odwiecznie dlugie cykle..póki co podstawowe badania.
Beti ja zaczęłam pić pokrzywe,niepokalanka (blee),meliske pije, marchewke podjadam lub piję,wit.b6 (banany),duzo orzechow migdałów,pestki dyni..łykam magnez,wit.c i d,b6,selen (na tarczyce)i zobaczymy. Jak tylko owu bedzie wcześniej jak 30dc to bedzie dla mnie juz sukces i wiara,że to pomaga.
Monia u Ciebie dobre rokowania mam na ten cykl;)
Nona a u Ciebie blado blado czy druga jest ale negatyw?Beti82, Beti82, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Mam akurat mozliwosc monitoringu wiec tu duzy plus.
A wiesz moze od czego zalezy w jakim dniu lekarze kaza to brac? Tak z ciekawosci pytam.Jutro ide do gina ale tego na nfz tak na luzie go traktuje ,sprawdze przy okazji co z moimi pecherzykami sie dzieje .Zapytam o clo ale watpie,zeby on mi przepisal .No ale gdyby to wlasnie jestem ciekawa od czego to zalezy w jakim dniu kaza brac .Czy od dlugosci wczesniejszych cykli? Czy tak poprostu co lekarz to inna opiniaBeti82 lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Ten lekarz powiedział, że 40% problemów z płodnością jest przez facetów skąd on bierze te statystyki?
Tak, już dawno to słyszałam, że mniej więcej pół na pół jest "wina", a reszta wspólne.
Mądry facet, że wysyła partnera. Najprostsze badanie.
I tak, AMH można mieć kijowe i w młodości.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oh Przedszkolanko obys wywrozyla:)
Jakos ten duphaston sprawil ze sie uspokoilam:)
Ciekawi mnie tylko po tym inofoliku czy cos bedzie predzej. W sensie owulki.
Oby te wszystkie suple i ziolka sprawily ze cykl ci sie unormuje albo skroci choc o 10 dni.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja też nie miałam badanej drożnosci. Ale u mnie w każdej ciąży owu byla z innego jajnika (stwierdzone na podstawie monitoringu i po obecnosci cialka żółtego). Może więc dlatego- ciąża jakby nie było świadczy o drożnosci.
Nona lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Anhydra,Ty teraz podwójnie musisz za nas nadrobic
Monia 10 dni to u mnie przepaśc by byla
Nona pamiętaj wypytac ile mają pęcherzyki :*
A nie wiecie jak szybko rośnie estradiol? Czy to jakies takie niewiadome?
My dzisiah cotygodniowe zakuoy,więc nadrobię jak wrócęNona, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Wszystkie jesteście przed owu?
To tylko ja zaczęłam fiksowanie-odliczanie ?!