Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Gdzie macie aktualną listę ? Ciekawa jestem ilu się udało
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie babeczki, piszecie jak oszalałe
Gratulacje dla nowej ciężaróweczki
Katiś wrote:Trafi mnie coś zaraz!!! Brzuch mnie ciągnie. Okresu nie ma ale za to są "białe grudki" i swędzenie. Genialnie jeszcze mi infekcji brakowało!
Katiś niestety miałam coś takiego w czerwcu - pierwszy raz w życiu i bez tabletek dowcipnych się nie obeszło. Jakiś grzyb... Skąd? nie wiadomo... Także nie zwlekaj tylko do lekarza leć.
pozdrawiam Was kochane i życzę udanego sobotniego wieczoru, ja zagrzewam sie do Voica Bo seksów nie będzie - mąż zmęczony to nawet go nie zaczepiam -
Fatim gratuluję super bety! Ja się modlę żeby moja w poniedziałek była powyżej 1000 bo mój lekarz mówi, że od takiej wartości powinno być już coś widać na usg... a następna wizyta w czwartek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 20:39
-
u mnie @ dalej brak. rano robię test.
robilam jeden dziś w południe, raczej negatyw, ale że latam siku co chwilę to nie biorę go za pewniak. Nie wydaje mi się że mój brak okresu jest spowodowany przez luteinę bo franca zawsze przychodziła mimo wszystko, owulacja też się na pewno nie przesunęła, bo miałam monitoring, ale z drugiej strony na ciążę też się nie czuje. A z resztą przecież chyba test by pokazał chociaż jakiś cień skoro jestem po terminie @. -
nick nieaktualny
-
yvonneSW wrote:https://zapodaj.net/75a6051133316.jpg.html
u mnie dzis taka sytuacja na tescie owulacyjnym do tego bol jajnikow i sluz rozciagliwy wiec mysle ze dolacze z testowaniem na 26.11.
Laski padam dzis. Cycki mnie bola ahh nie cycki suty! pieka, szczypia bola i wszystko na raz.. Brzuch mnie boli.. Progesteron ktory zazywam dopochwowo to w kolko leci na gacie razem ze sluzem..
Ahhh piekne to wszystko!
Chce juz wiedziec powtorke bety i chce juz cos widziec bym wiedziala ze bolesci sa tego warte
Dobranoc.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp