Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
anusiak5 wrote:
A ilo dniowe masz cykle?
Aniołek 7t3d (*) -
Annie1981 wrote:anusiak5. Ja nie bardzo potrafię odczytywać owu przy tak niskich temperaturach, ale OF jakoś to interpretuje Testy owulacyjne negatywne, więc powiedziałabym, że jesteś przed owu.
AJA_S. Przykro mi17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnymika1987 wrote:KOchana u mnie to jest wszystko jedna wielka niewiadoma..gin mowil wczoraj widzac usg :o Owulacja..potem pow mu ze tempki narazie niskie to stwierdzil ze moze to byc cialko zolte nie wchloniete z zeszlego cyklu..od czterech dni mam pokluwanie jajnikow i podbrzusza pod blizna po cc..nie wiem czy brac ten progeteron by nie zablokowac ovu:/
mika1987 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Kochane chcialam wam pokazac swoj wykres, na nim nie ma skoku wyraznego a pomimo ovu byla i kropek byl. (niestety byla to cp) ale sam fakt ze z takiego wykresu tez mozliwa kropka. Nie ja jedyna taki mam. Wystarczy poogladac galerie. Jest tam wiele takich "plaskich" dodam ze w tym cyklu tez bralam progesteron dopochwowo 2x1 200 mg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a0dcb787f63.png -
Tynastka wrote:Rosax, pewnie umknęło wcześniej, a widzę, że teraz Ty nanosisz zmiany na pierwszy post - mogę prosić o wpisanie na testowanie na 16.11?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.html
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Jestes juz dawno wpisana
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.htmlrosax3 lubi tę wiadomość
-
Aguuuś wrote:A ilo dniowe masz cykle?
Annie 2 pierwsze testy były z 2 wyrażnymi kreskami a pozostałe też z dwoma ale słabszymi i predzej te pierwsze mogły wskazywac niski wyrzut lh. -
anusiak5. Jeżeli kreski bledną to może miałaś niski wyrzut LH i owu była. Druga wersja to, że organizm przygotowywał sie do owu, ale coś nie wyszło i może być drugie podejście. Stokrotka zdaje się ma taką samą sytuację.
Trzeba dalej robić testy i mierzyć tempkę, może coś się wyjaśni.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Gratuluje wsztystkim ktorym sie udalo u mnie 11 dpo tak przypuszczam niestety bylam u rodzicow na weekendzie i zapomnialam swojego termometru jak na zlosc moze jakos uda mi sie zmierzyc zwyklym bo jutro jak by mi temperatura nie spadla probowalabym zatestowac a teraz nie wiem co to jutro robic..... Zobaczymy moze sie zdecyduje na test tylko z drugiej strony to bobolewa mnie brzuch jak na miesiaczke i kluja jakos dziwnie jajniki wiec sama nie wiem czy to okres sie zbliza czy nie..... Rosax3 gratuluje fajnie ze ci sie udalo ja tez mam dziecko z 2012 r tylko z sierpnia i tez bym chciala zeby kacperek mial rodzenstwo no ale coz bedzie co bedzie
-
Cześć Wam! Gratuluję i życzę pozostałym fasolek!
A ja wracam po jakimś czasie do was. Już się poddałam, byliśmy na wizytach i badaniach w klinice leczenia niepłodności - myślałam, że mam LUF, bo dwa ostatnie USG na to wskazywały - pęcherzyk nie pękał. Wszystkie wyniki mamy prawidłowe, a kupę kasy wydaliśmy. A teraz niespodzianka. Byliśmy w 15dc cyklu i było widać na 3D-kolorowym USG ciałko żółte! Kilkudniowe. Z mojej dedukcji wynika, że skoro miałam mocne kłucie jajnika w 11dc to znaczy, że mniej więcej wtedy odbyła się owulacja. Współżyliśmy na drugi dzień, oby nie za późno! Teraz jest 28dc, a @ nie ma i nie mam żadnych objawów typowych dla @. Jak sądzicie co z tego będzie? Jutro testuje.
No bo jeśli 11 + 14 = 25 to @ powinnam dostać 3 dni temu (miewam cykle 24-28dni)dobuska, kaka470 lubią tę wiadomość
Termin na 14 października -
nick nieaktualny