Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mi_lejdi wrote:Jeśli mogę mieć moment szczerości... rosax3 nie gniewaj się, ale ja wolę te oznaczenia Landryneczki, są bardziej czytelne i te bobasy są dla mnie creepy
ale to moje poczucie estetyki
Są takie Halloween'oweWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 20:14
AJA_S, mi_lejdi lubią tę wiadomość
-
stokrotko
To że podczas robienia siku zaraz po stosunku, wypływa z Ciebie sperma nie oznacza, że wypływa wszystko. Pochwa nie jest gładka, ma bruzdy i sporo spermy zostanie. Możesz czuć że masz mokro następnego dnia właśnie z tytułu odbytego stosunku.
Co do ślubów- my robiliśmy cywilny tylko ze świadkami i moją mamą, rok później kościelny na 24 osoby- tylko małe przyjęcie w knajpce, bez tańców itp, bo było to zaraz po śmierci mojej mamy.
Ani przez chwilę nie żałowałam, że nie miałam dużego wesela!
Byli tylko ci, którzy najważniejsi, nie wydaliśmy multum kasy, ominęły nas komentarze niewidzianych 20 lat ciotek, że schabowy był za gruby
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Wiecie ja chciałam rok temu jeszcze cichy cywilny, ale jak zobaczyłam że moją mamę zabolało jak moja średnia wzięła po cichu ślub kościelny... to stwierdziłam, że wolę wesele ale tylko z tatą taty... pozostał mi tylko jeden dziadek i chce by był obecny w tak ważnym dla mnie dniu...
Boże jak za nim tęsknię... Nie widziałam go chyba 6lat17.11.17-poronienie całkowite -
U mnie było wesele na 150 osób, najpiękniejszy dzień w moim życiu. Było mnóstwo osób młodych z różnych zakątków Europy, bo mój mąż nie jest Polakiem i długo pracował w międzynarodowej firmie. Parkiet wrzał do 6 rano. Czy żałuję? My byśmy chcieli jeszcze raz!
Jeśli chodzi o kasę, to na pewno nie straciliśmy, ale tego na pieniądze w ogóle nie da się przeliczyć. Tak jak dla dobuski dla mnie to był sakrament i niesamowite było, jak jednego dnia wszyscy 'nasi' ludzie stawili się dla nas. Ja byłam bardzo wzruszona.Paula55, dobuska, AJA_S lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
Stokrotka. Ja tez zaraz po ide siku, bo jak nie pojde to mam zapalenie pecherza. Tez czuje jak ze mnie wtedy wylatuje, ale to nie jest mozliwe, zeby wszystko wylecialo. Wtedy nie daloby sie w ciaze zajsc
Zawsze cos zostanie i moze pozniej wyleciec.
Moga to tez byc dni plodne
Ja juz jestem po rozwodzie. Wtedy mialam cywilny z weselem na 40 osob a koscielny mial byc za rok. Nie bylo jednak miedzy nami dobrze i malzenstwo przetrwalo tylko 2,5 roku a do koscielnego nie doszlo.
Teraz moj narzeczony jest po rozwodzie a mial slub koscielny, wiec dla nas taki nie wchodzi w gre. Nie zaluje, bo nigdy mi na tym nie zalezalo, nie jestem az tak wierzaca.
Tez chcialabym, zeby moja mama i siostra byly na slubie, ale nie wiem czy one by przylecialy do UK. To dla wszystkich wydatek. Dla mnie priorytetem jest uzbieranie pieniedzy na badania ewentualnej nieplodnosci, ciaze i dziecko. Ciezko jest mi na slub wydac, bo odlozyc wcale nie jest latwo. Dlatego chcemy zrobic bardzo skromnystokrotka92, dobuska lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie ja tez w UK Tez slub tylko cywilny, jakos sie nie decydowalismy na koscielny nigdy. Imprezka skromna ale udana. Fajnie tak kameralnie
dobuska, Annie1981 lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Wiecie co ja robię gdy nie ma prądu i jest dzień wolny?
Idę do łazienki zapalam świece i biorę gorącą kąpiel od dziecka tak mam ;>
Chociaż boję się panicznie ciemności
No chyba że B jest... to poprawiamy pościel xD17.11.17-poronienie całkowite